Fórum kérések, ötletek, észrevételek

Ez is megvan, tobbek kozott uj Discourse verzio is erkezett, ha barmi nem mukodik, szoljatok!
Discourse 1.9 ujdonsagok: https://meta.discourse.org/t/discourse-version-1-9/61289

Latom jottek uj emojik is, kellett mar nagyon;)
koszi

3 kedvelés

Majd kétéves késéssel az Apple felfigyelt ránk és rájött, hogy nekünk milyen jó fórum motorunk van. És hát ő is csinált egyet:

szerk: na jó, most így belépve már látom, hogy csak másfél éves lemaradásuk van :smiley:
mekkoramenőkvagyunkmá

1 kedvelés

Még az is lehet, hogy a Discourse a menő. :D

1 kedvelés

Nyilván, csak vicceltem… :)

1 kedvelés

Jött egy ötlet a fórum arculatának drasztikus átalakítására, vitára bocsájtom. :smiley:

3 kedvelés

Az új jelmondatunk pedig lészen: Be Bold! ;-)

Nekem tetszik

Szerintem jó az irány, csak még bele kellene tenni valahogy a végzet felé lovagló pénzeszsákot, háttérben az Apokalipszissel. :D :D

2 kedvelés

Kellene egy leprechaun-Cook egy üstöcskével, ami arany Apple logókkal van tele a szivárvány végénél. Nincs közöttünk egy karikatúra rajzoló? ;-)

Nem kívánom megsérteni az alkotót… de hirtelen továbbgondoltam/vicceskedtem :slight_smile:
screenshot

A com elé ne tegyük vesszőként a magot (újra), de a pont lehet ződ.

1 kedvelés

Igazad van, valami nekem sem volt kerek a ponttal, csak aztán végül nem írtam le

Szerintem jo de a fentebb irt vesszo/pont problemat adom.

Ha lehetne irni kicsivel hogy ‘beleall a foldbe es a pokolba lovagolo apple forum’ 😂

2 kedvelés

Ott van, fehérrel.

3 kedvelés

Egy apro iOS ‘logo’ nagyszerűen reprezentalna ;)

“Egy apro iOS ‘logo’ nagyszerűen reprezentalMa”

2 kedvelés

Nekem is tetszik és szintén +1 a “sima” zöld pontra. Aztán ha meg azt meglátjuk, akkor lehet visszasírjuk az eredetit.

Ahogy Jony Ive mondja mostamábab: Bold is beautiful, but Heavy is the new Light.

1 kedvelés

Most volt nemreg, de ismet gyors frissites es karbantartas lesz.
Valamint a DigitalOcean is tajekoztatott, hogy az elkovetkezendo hetekben valamikor ujra lesz inditva a droplet a Meltdown / Spectre frissitesek miatt. 24 oraval elore szolnak en meg szolok nektek.
szerk.: Ez a leallas kicsit hosszabb ideig fog tartani, mert egy full backupot is keszitek.