Gyerekszáj

Voltunk medvelesen. Ott bizony csendben kell lenni, ami a kisebbik (vagányabbik) fiamnál hosszú idegi nem igazán működik (szerencsére egy óra múlva már jött a maci…)
Szóval egy jó idő után a székely erdészünk elővette a zsákjából a pálinkát, megkínált. Mondom nem iszok, vezetek. Erre a válasz, hogy ő is… Ilyen riposztra nem lehet mit mondani, meghúztam az áfonyát. Aztán a feleségem. A kicsi fiam is kért. Nem kapsz, ez alkohol! - mondom neki
- De miért? Én nem vezetek!
ezután nehezen ment a csendkirály

6 Likes

ma, reggel a kisebbik lányom (2,5):

  • Apa, szeretnék Peppát nézni!
  • ha a wc-ben lesz kaki, akkor talán…
  • Apa, szeretnék a wc-be kakilni…
1 Like

Amikor még 3-4 éves volt a kisfiam, akkor történt, hogy ha nem bírt magával, akkor azt mondtuk neki, -Zente szoba- Aztán vissza vett egy kicsit. Volt egyszer, hogy elmentünk barátokkal egy étterembe úgy 10-12 ember ült a hosszú asztalnál, Zente mindenhol volt csak nem a széken. Mondom neki- ZENTEEE! Mire a gyerek: -Itt nincsen szoba!

Mikor elsős volt, farsangra készült az egész osztály, kérdeztem, és mit fogtok csinálni? – Olyan izé, hangyakupac leszünk.

1 Like

Amikor a nagyobbik fiam 4 éves volt, elmentünk a családi napra az atomerőműbe (amolyan búcsús mulatság), mert a gyerek meg volt gyözödve róla, hogy az étteremben dolgozom, lévén korábban csak itt találkoztunk. A családi nap után már máshogy látta a dolgokat:
“Most már tudom, hogy egész nap vonatoztok, ugrálóváraztok és biciklivel csináljátok az áramot.”

4 Likes

Az én kisfiam most 6 éves és nagyon enyhén autista. De tényleg csak minimálisan. Rá valahogy nem hatnak ezek a “megfélemlítéses” dolgok. Pl korábban nem akart lefeküdni aludni, és próbálkoztunk azzal rávenni, hogy sarokba küldtük és ott maradt néhány percig, majd pár nap múlva sem akart lefeküdni aludni és hiába mondtuk neki, hogy megy a sarokba, egyáltalán nem hatott rá. Szóval egyszer poénból azt mondtam neki, hogy elviszem a kék plédjét a sarokba. Na, erre azonnal lefeküdt aludni, mert a kék pléd a kedvence :D

1 Like

Minap azt mondja nekem a gyerek, Apa, jedi erőm van! Erre megnyalja az egész tenyerét, és a nyálas kezével közelít az arcom felé, én meg hátrálok ahogy tudok :)))

5 Likes

Régebben volt egy eset, baráti társasággal együtt voltunk jelen, gyerekre valamiért rászóltam, mire ő – Te meg mindig csak anyára ráhasalsz! :)))

3 Likes

Újabb történetünk van

Zente látta, hogy Badoo-n jönnek-mennek a lányok.
– Apa én is had szavazzaaak! – Na gyere, szerinted ez a lány csini vagy nem?
– Szerintem Nem
– … és ez?
– fúúú de ronda, dagadt
– és ez?
– Na, Apa ez már jó, nekem tetszik! (Elmélyített hanggal) – Hellóóó Zsóófiii

majd egy jó óra múlva! – Apa, hadd Badoázzak!

Az nap ott aludtunk egy ismerősnél, akinek van egy kislánya Amrita, este 11 felé mind ketten oda jönnek. – Aludhatunk együtt?

Nagyon aranyosak voltak…:))

1 Like

A 8 éves fiam azt mondta:

  • Apa, az izé olyan, mint a Rafaello.
  • ??
  • Többet mond minden szónál.
3 Likes

Viselkedőfánk. Térdhónalj.

2 Likes

Boti: nem tudom letölteni az ipodomra a toni göhötö-t.
-azt nem ismerem. mutasd!

  • ken laszlo tonight

Kisfiam megszámolta az ujjait a szemével (most először nem az ujjaival). Azt mondja: 8. Kérdezem hova lett két ujja? Azt mondja: Egy elment vadászni. Gondoltam elkezdte mondani a mondókát, de nem folytatta. Segíteni akartam: Másik? Erre a válasz: Az is elment vadászni :D:D

1 Like