IPA fájl letöltése

sziasztok,

lenne egy kérésem.
Szükségem lenne egy IPA fájlra.

Ez a DJI kamera app. Safariból lehet csak megnyitni, de az iPad nem tudja onnét feltelepíteni 70% körül ledob és nem képes letölteni.
(Az App Store a régi verziót nem ajánlja fel így nem tudom onnét telepíteni)

A lényeg, úgy szeretném megoldani, hogy le szeretném tölteni az IPA fájlt valahogy amit az iMazing programmal importálnék az iPadra.
Húúúúú :slight_smile:

Itt lenne a link:
ez a DJI Mimo app 1.3.4 verziója, csak safariból:

https://service-adhoc.dji.com/download/app/ios/7a7ae6de-dd8b-4a68-b3d4-06a9e0949865

Innét kellene valahogy a számítógépemre lementeni az IPA fájlt.

Ha van valami ötlet, kérlek segítsetek.

Köszi

Mi tortenik, ha iOS-en megnyitod Safarival a linket? Ezt nem fogja a Safari letolteni. Marmint, ez egy olyan IPA, ami OTA telepitheto az iOS devicera. Ehhez az kell, hogy az ott levo Safarival nyisd meg. Az szepen meg fogja kerdezni, hogy akarod-e telepiteni ezt az alkalmzast, majd ha erre igennel valaszolsz, akkor szepen meg fog jelenni az ikon a launcheren, es elkezdodik ugyonugy, ugyonaz a telepitesi folyamat, mintha az App Store-ban nyomtal volna a letoltesi linkre. Nem kell ehhez semmi kulso szoftver, ez igy van kitalalva. Kiprobaltam es mukodik is.

Nalad mi tortenik? (ne azt irdd, hogy “eldobja” vagy “nem mukodik”, hanem ird le, hogy mit csinalsz es ugy pontosan, hogy mi tortenik)

Simán safariban megnyitom a linket és települ is a program.
Mondjuk azt nem értem miért nem az appstoerban van fent?

Szia, köszönöm, hogy írtál! Alapvetően az a probléma hogy iPadra szeretném letölteni… (elvileg feltelepíti iPadra is, nem csak telefonra -beszéltem már a forgalmazóval is)
Az iPadon elkezdi feltelepíteni, a képernyőn megjelenik egy kör és az fut körbe de a telepítés végénél megáll (kb 70-80% nál) és kilép.

Azt írja ki, hogy: Az alkalmazás nem tölthető le. A DJI Mimo app jelenleg nem tölthető le. Vagy azt tudom választani, hogy Kész vagy azt hogy Újra.

Lehet hogy halott ötlet iPadra alapvetően megpróbálni letölteni. (de hogyha nem tudná feltenni, akkor minek kezdi el feltelepíteni, nem értem)
Köszönöm szépen.

Ez a verzio: ‎DJI Mimo im App Store

Milyen ipadre es milyen osre akarod leszedni?

Sajnos csak régi iPadom van A1458 model, és az aktuális os 10.3.3 ez a plafon. Ez az iPad már nem tud többet :frowning:
Ehhez, csak a DJI Mimo app 1.3.4 verziót ajánlja föl ami kompatibilis lenne vele Safarin keresztül, de onnét mint ahogyan írtam nem működik sajnos.

egy olyan eszközzel, amelyik magasabb ios-szel rendelkezik (és a te fiokod van rajta), azzal letöltöd és utána már fel fogja ajánlani a régebbi verziót az ipadra

köszi szépen!

Probald ujra mas es mas netrol. Pl netmegosztas telefonrol. A dolog mukodik, tehat mennie kellene ott is. Mennyi ures helyed van? Ha nincs esetedben 1GB ures hely, akkor nem fog vegigmenni a telepites. A letoltesi folyamat menni fog, de a telepitesi fazis el fog akadni. Illetve, meg kellene probalnod masik internetrol (pl. telefonrol megosztva), hatha ugy jobb.

köszi szépen! Igen, már a hely hiánya bennem is felmerült, ürítettem is mindent, kb 1,5 Gb van most rajta!
Próbálok még helyet szabadítani föl és a netes dolgot is kipróbálom.

szia, ne haragudj, hogy zavarlak, hogyha esetleg megkérlek és van olyan telód ami ok, tudnál segíteni és le tudnád tölteni az appot? Megadnám az ID m (ami valószínűleg felelőtlenség, de nincs bele mentve semmi pénzügyi dolog). Emailem: miklosfoldi@gmail.com
Megoldható? (nincs olyan ismerősöm aki tud segíteni jelenleg, almás telója kevés ismerősünknek van)
Köszi

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.