képek transzfere és/vagy szinkronizálása iPad, iPhone és asztali gép között

Na, az van, hogy lakik itt fón, pad, gép is, és jó lenne elérni, hogy egy képet mondjuk az asztalin kapok mailban, vagy felgyűlik máshogy, mindegy, szóval jobb kattintással menüből egyszerűen át lehessen pöccinteni az iPadra. (iPhone-ra is, de az kevéssé lényeges)

Airdrop - hát ja, de kösz nem, az asztali masina dróton lóg és nem wifin és az meg valamiért ragaszkodik a wifihez.

fotó app - jaj de nagyon nem tudom, mire jó és minek, és igazán jó lenne, ha nem kéne ehhez még egy appot is közbeiktatni.

iCloud - na ez kifejezetten érdekes, hogy mennyire átgondolatlan az apple részéről, fotóstream, mappák, éves nézet, meg az öreg isten minden van, de ráadásul a fotóstreamben az asztalin lát 78 képet, a telefonon 180-at, az ipad-en meg 110-et, szóval hogy oda mi alapján kerül be kép és hogy, az nem világos.

egyszerűbben mondom. kéne valami olyan cucc, hogy az asztaliról egyszerűen tudjak képet tenni az ipad-re, ha meg akarom mutatni, tudjam vinni ide-oda, értitek, na.

Google Drive
Microsoft OneDrive
Dropbox

Van asztali kliens, meg mobil app is, telepíted őket, a desktop version integrálódik a Finderbe, amit abba a mappába behúzol, elérhető lesz a mobilos appban is.

Legkevesebb bajom a dropbox-szal volt, a GDrive hajlamos volt kifagyogatni.

Na, végül a dropbox van most, de nem vagyok elesve tőle. Ugyanis arra rávenni, hogy ugyan már tegye be a camera roll folderbe vagy mi az, hát az nem volt egyszerű, van a caroussel vagy mi a szösz a dropboxnak, az megcsinálja, de az meg átveszi az irányítást is, és ráadásul nem tudom, mi a logikája annak, ahogy rendezi a file-okat, szóval na, nem tökély.