MacBook Pro 2011 Early hangszóró para

Sziasztok!

Adott a fenti gép. Teljesen random módon előjön az a jelenség, hogy a saját hangszórói kettőt pattognak, aztán teljesen némák maradnak. Ha fülest dugunk a gépbe, azon keresztül van hang, ha kihúzzuk a fülest, akkor megint működik a külső hangszóró is. Yosemite az oprendszer. Valaki találkozott már ilyennel?

Pattogas utan vilagit pirosan a jack csatlakozo?

1 Like

A jack csatlakozó tud világítani?

Igen ha optikaira valt belul vilagit, lehet valamiert magatol atvalt. Ha ez nem segit systemprefben meg kene nezni aktiva marad-e mint audio kijarat a hangszoro a pattogas utan. Tolton van amikor pattog?

Igen, töltőn van, a többit megnézzük holnap, az irodában van a gép.

Majd ird meg estig dolgozok.

Ui.: borzalmas iPaden gepelni :D

Egyetértek. :D Az enyémhez vettem egy Zagg keyboard case-t, de nem igazán jó. Remélem, a Microsoft Universal Foldable Keyboard normalisan meg lesz csinálva. Úgy várom, mint a messiást…

Pedig a zagg jonak tunt nagyon :/ de nem offolok mar :D

Maga a cucc nagyon jo, csak gepelni rossz rajta. Mondjuk nekem Minim van, lehet, hogy normal meretben valamivel kenyelmesebb.

na mi lett a géppel?

Azóta nem csinálta, ha előkerül a jelenség, beszámolok. :)

Hali.
Az enyém 2009-es mbp,10.10.4 van rajta. Már többször eljátszotta mostanság,hogy indítás után halvány a hang ikon a status baron és nem reagál sem a hallkításra sem a hangosításra. Szólni szól a hangszóró,de ha állítani akarom a hangeröt,egy átthúzott ikon jelenik meg. Csak az újraindítás segít neki. A “Hang” menü alatt semmit nem segítenek az állítgatások. Már ott mindent kipróbáltam. Mitöl lehet ez? Valakinek tapasztalat? Köszi.

Pram reset elsonek.

Helo,köszi,megcsináltam,de ugyan ez fogadott újraindulás után.

foto

ez nem tul jó jel, esetleg egy uj felhazsnálót létrehozva is megnézhetnéd. de nekem jó régen így halt meg a BT portom.

Nem fogok vele szórakozni,ha csinálja,akkor majd újraindítom. Ez van.
Köszi a tanácsot.

Ilyet az en gepem akkor csinal, ha olyan monitort dugok ra, ami kepes lenne hangot kiadni. A System Preferences / Sound / Outputban vissza kell allitanom a kimenetet a headphone portra.

Nálam nincs rátéve semmi külsö hangszóró,se semmi más. A Sound panelben meg nem enged semmit áttállítani ilyenkor. Valami szoftveres gebasz lesz pedig,mert van róla szó a nagyvilágban.

Ez a Terminal parancs használ,ha nem müködik a hang.

sudo killall coreaudiod