Megjelent a Things 3

Ha valaki esetleg még nem hallott róla, a Things egy nagyon jó GTD (Get Things Done) program, aminek ma megjelent az újabb verziója. Teljesen új dizájnnal, új képességekkel, gyakorlatilag újraírták az egészet. Lehetőség van a nagyobb projekteket kisebb csoportokba rendezni (Headings), a todok naptárakhoz rendelhetők, listázza a közelgő todo-kat Upcomings néven, lehetőség van egy todon belül checklistet létrehozni.

Az ára ezen a héten 20% engedménnyel 43.99 EUR, sajnos Things 2 tulajdonosoknak nincs lehetőségük kedvezményes áron frissíteni, ami engem még akkor is elszomorít, ha a Things 2 ingyenes upgrade volt az 1-ről. 15 napos próbaverzió tölthető le a Cultured Code honlapjáról, úgyhogy még van időm eldönteni, hogy upgradelek, vagy maradok a 2-nél. :)

Barátnőm tuti imádná, de meg se mutatom neki mert ez az ár vicc szerintem. kb a 7,99-es kategóriában lenne a helye. (természetesen az összes eszközre összesen) Jól értelmezem hogyha mindenre megveszem 80 euro?

Jol. Ha pedig valahol frissited Things 3-ra, akkor a Things 2 mar nem syncel tovabb. Gondolom zaros hataridon belul lekapcsoljak a Things 2 sync supportot, tehat nem marad mas megoldas, mint megvenni.

Ennyiért tuti nem venném meg, ha eggyel balra viszik a tizedes veszőt. :)

1-2 nap és meg lehet venni a ***on ;)

ezekkel a programokkal mindig az a bajom, hogy minden lényeges elemét meg lehet oldani a gyári szoftverekkel vagy a radikálisan olcsóbb társaikkal