Menüsáv kérdés

Sziasztok,

Nemrég használok Yosemte-t. Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a másodlagos képernyőről hogyan lehet a menüsávot eltüntetni? Nagyon köszi!

Szia!

Itt a megoldás: http://osxdaily.com/2013/10/27/hide-menu-bar-external-display-mac-os-x/

Óóó!

Micsoda boldogság!

Nagyon köszi!

Amúgy érdekes, szerintem nagyon jól megoldották a két monitoros működést a Yosemitében. Nekem legalábbis nagyon bejön.

Nekem néha a dock átugrik a másodlagos kijelzőre, de nem sikerült meghatározni, hogy mi okozhatja a problémát. Szerintem az még egy király feature lenne, ha lehetne állítani, hogy melyik kijelzőn, esetleg kijelzőkön lenne dock.

1 Like

A kétmonitoros működés nekem is tetszik.

Lehet ez nekem azért nem tűnik fel, mert én elrejtem a dockot alapból. Bármelyik képernyőn lehúzom az egeret alulra, akkor ott megjelenik nekem a dock. Lehet te is lehúzod az egeret alulra, akkor ugrik át a dock. Az alkalmazás váltó meg úgy vettem észre, hogy azon a képernyőn jelenik meg, amelyiken utoljára használtam a Findert. Vagy valami ilyesmi, mert igazából rá szoktam kattintani a Finder ikonjára, ha nem azon a képernyőn van az alkalmazás váltó és utána egyből jó!

lehet állítani melyik kijelzőlegyen az elsődleges és ott jelenik meg a dock.

Ja igen, de nem tudom azt mondani, hogy mind a ketton legyen dock.

1 Like

És a Dock elrejtése nem opció? Mert nálam el van rejtve a dock és ott jön fel, ahol leviszem legalulra az egeret. Egyébként ez nem működik esetleg, hogy lehúzod az egeret legalulra attól függetlenül, hogy a másik ablakon van a Dock? (én most pont nem tudom kipróbálni…)