okos mérleg.

Sajnos szükségem lenne egy okos mérlegre, vagyis az lenne a legjobb ha látnám visszamenőleg hogyan változik a súly. Én csak a Withings márkát találtam (az árba most ne menjünk bele, más eseleg hazsnált/próbált már másik márka?)

Nem lenne egyszerűbb egy excel táblában vezetni? :D

nyilván ha agyatlan drága lesz akkor igen, de van egy összeg amit megér ez a kis kényelem. már találtam 50 euroba ilyen mérleget.

ennél még az is olcsóbb, ha veszel egy nintendo wii-t balance board-dal. méri a súlyod, tippeket és gyakorlatokat ad, hogyan mozogj és persze rögzíti a súlyodat.
nem utolsó sorban még játszani is lehet vele

25 euro a nintendo wii balance board, de még kéne hozzá egy wii is :)

vaterán már láttam 35k-ért együtt + játékok

ja, most kaptam meg az üzenetedet.
szóval nálunk a wii egyrészt játék, másrészt meg az egészségünk ellenőrzése, javítása tanácsadással.
a balance board-hoz van nagyon jó testgyakorlat lemez, jóga tanítással, egyéb tanácsokkal. nekünk bejött.
(okoscuccokból kezd herótom lenni… :) )

1 Like

Ez felkeltette az én figyelmemet is, pedig egyáltalán nem gondolkodtam ilyenben :D

na oké de használtan 35, okosmérleg amit láttam az meg újonnan 15k :) érted, és egyszerően nincs szükségem WII-re játékra számomra alkalmatlan ennyiért pedig már olyna mérleget is vehetek ami még levegő minőséget is mér.

nem beszélve arról hogy az okosmérlegre csak reggel ráálsz és kész minden megy magától, wii azért kicsit összetettebb bekapcsolod, a tv-t is. majd elindítod a programot és akkor megjegyzi, amit gondolom csak a wii-n látsz. mivan ha platformot váltasz? mert a mérlegek healt app-ba szinkornizál iOS alatt. (ami ugye külön jó mert még óra is van rajtam így pulzus mellet az aktivitásomat is láttom.)

nyilván a kett nem ugyanaz.
a wii egy lassan egy évtizedes technika, az ott lévő adatokat nem tudod máshová kimenteni (illetve én nem tudok ilyenről).
csak mint egy alternatívát jeleztem, de ha van ilyen olcsó mérleg, akkor azt kell venni

végül egy sima digi mérleg lett :), amit élőben meg lehetett nézni okosmérleget nem volt szimpatikus. (valami samsung)

Uzemel itthon egy okosmerleg egy ideje (Xiaomi), teszi a dolgat, syncel rendben a sajat appjaba, az meg a gyari health app-ba. Viszont egy ordas hianyossagra is rajottem a hasznalat kozben, miszerint pl a futo oram (polar) appja hiaba van syncelve ugyanugy a health-be, a merleg altal syncelt sulyerteket nem synceli at a health a polar appjaba, hogy az ora naprakesz sullyal tudjon kalkulalni :S

De ez a polar hibaja mert neki kene a healt adatait használni

Mar ha a health engedi syncelni ugye.

Hát szerintem vannak olyan progi amik képesek kiszedni adatokat healt app-ból. Szóval ez a polar sara.