Program promók

Sziasztok, a Capture One Pro (talán a legjobb Adobe Lightroom alternatíva) még 10 órán keresztül, 50% engedménnyel megvásárolható.
Promó kód: JULYFLASH50
https://www.captureone.com/en/pricing/capture-one-pro

2 kedvelés

Inkább a capture one pro legjobb alternatívája a Lightroom :slight_smile:

2 kedvelés

WinX HD Video Converter Deluxe - Windows, macOS

● 4K/1080P videókat konvertál MP4, MKV, HEVC, MOV, AVI, stb. konténerbe

● Több mint 410 eszköz profil, ami kényelmessé teszi a konverziót.

● Jó minőségben konvertálja a 4K videókat 1080P felbontásra.

● Képes a videókat szétvágni, összefűzni és feliratozni.

● A fotókból képes zenés diabemutatót készíteni.

● Támogatja a GPU gyorsítást.

DVDFab UHD Copy - Windows, macOS

1 évre szóló használati engedély

• Eltávolítja a másolásvédelmet a biztonsági másolat készítésekor

• Gyors támogatás az új titkosítású lemezekhez, a DVDFab Cloud Decryption Service-en keresztül

• BD100-ig veszteségmentes másolatkészítés az otthoni médiaszerverre;

• Bármilyen UHD Blu-ray-t lekonvertál BD50/BD25-re

• Másolás közben megtartja a HDR10, Dolby Vision, és HDR10+ szabványokat

• 3 féle másolási mód

MacX Video Converter Pro - macOS

Az egyik legjobb minden az egyben videó konverter. Kezeli a HD (4 K UHD) és SD felbontást, képes a képernyő felvételére, és slideshow készítésre fényképekből.

HQ GIF Maker - macOS, Windows

A HQ GIF Maker segítségével bármit rögzíthetsz a képernyőről, és animált GIF-formátumba exportálhatod, hogy megoszthasd a közösségi médiában, vagy barátaiddal.

Sticky Password Premium - Windows, macOS
1 felhasználónak, 1 évre szóló használati engedély
Csak a mai napon érvényes akció!

A Sticky Password egy díjnyertes jelszókezelő és űrlapkitöltő, amely megjegyzi a jelszavakat, és automatikusan beírja azokat, amikor és ahol csak szüksége van rájuk - asztali számítógépen, okostelefononn vagy táblagépén. Tartsd az összes jelszavad egy biztonságos helyen, titkosítva az AES-256 segítségével. A mesterjelszavad lesz a kulcsod, ami feloldja a jelszótárolót.
A Sticky Password technológiában emberek milliói bíznak szerte a világon több mint 20 éve!

NEAT Projects2 - Windows, macOS

Ezzel a programmal automatikusan eltávolítható az összes ember, állat, vagy jármű, ami zavaróan hat a fényképeden.

DENOISE Projects 2 - Windows, macOS

Fedezd fel a zajeltávolítás egyszerűségét!

A személyre szabott képzaj-csökkentéssel drasztikusan feljavíthatod a fényképeidet. A DENOISE projects 2 az egyetlen olyan szoftver, amely képes eltávolítani a képzaj mind a hét ismert formáját. Most már elkezdhetsz fényképezni olyan környezetben, amely korábban nem volt alkalmas kielégítő fényképek készítésére!

• Továbbfejlesztett fotók képzajtól mentesen
  • Pontosan kiküszöböli a képzaj mind a hét formáját
  • Egyszerű kezelhetőség – nincs szükség előzetes képszerkesztési tapasztalatra

FOCUS projects 4 Pro - Windows, macOS

Készíts makrókat, borotvaélesen és olyan részletekkel, amilyeneket még soha nem láttál. A FOCUS project 4 professional új technológiáival a legmodernebb makrófotókat készítheted, amelyek lenyűgöző mélységű fókuszt mutatnak, és rendkívüli részleteket hoznak napvilágra.

az ajanlasom eltavolitasra kerult :wink:

a lenti infok alapjan,

(koszi sracok a korultekinto informalast es informalodast :wink:

1 kedvelés

Azért javaslom olvasd el ezt is: Privacy | Warp

Nekem nem szimpi, hogy terminálból bármi adat is menjen a szervereikre. Tudom tudom le van írva, hogy nem küldenek szenzitív adatokat, de ahogy a mondás is tartja, messziről jött ember azt mond amit akar.

Csak egy viszonylag friss példa, amikor a leírt nem fedi a valóságot: Eufy privacy breach leaks both live and recorded cam feeds - 9to5Mac

1 kedvelés

ejjj aztaqrva.

1 kedvelés

Little Snitch-csel lehet tiltani?

Nem tudom, én elvagyok az iterm-el bőven, nagyon csili vili, meg biztosan kényelmes, hasznos a warp, de én nem próbálkozom vele onnantól, hogy regisztrációs + szerver kommunikációt is csinál. Azt még el tudom fogadni, hogy ha valaki otthoni dolgokra bevállalja, hogy használja, de aki munkára használja, ott szerintem felelőtlenség ilyen kockázatot bevállalni.

Akkor csak én vagyok olyan igénytelen, hogy a beépített terminált használom? :joy:

3 kedvelés

Plussz 1. Nem lattam meg ertelmet lecserelni. Tigernel bezarolag meg iTermeztem, de Leopardtol megjottek a tabok, igy az iTermnek nem volt maradasa :smiley:

Én nem vagyok terminálozós fajta, de Little Snitch-em van, így minden (új) szoftver lebukik, ha árulkodni szeretne.

koszi az infot, en ezt nem olvastam vegig, bar nem is telepitettem, csak szembejott,

nalam is a gyari terminal ketyeg, osztjonapot

1 kedvelés

Én egyedül a képernyő felosztás miatt használom az iterm-et, tudom tmux-al, illetve screen-el is lehet varázsolni, de úgy tudom a gyári terminál nem tud split screen-t.

Sticky Password - Windows, macOS
A Sticky Password egy díjnyertes jelszókezelő olyan funkciókkal, mint az automatizált bejelentkezés, az automatikus űrlapkitöltés, a jelszógenerátor és a biztonságos jelszómegosztás. Olyan ipari szabványnak megfelelő AES-256 titkosítással védi az adatait , amelyhez egy mester jelszó, vagy biometrikus hitelesítés (pl. ujjlenyomat) párosul.

A Luminar AI most ingyenes: Luminar AI - Edit your Photos With Automatic Modes Supported By AI

1 kedvelés