Screen Shot

Beleakadtam egy olyan problemaba, hogy amikor screen shotot csinalok (mindegy, hogy fullscreenrol, vagy csak konkret abalakrol) akkor nem jelenik meg az alapbeallitaskent szereplo desktopon. Ha atallitom a screen shot mentesi mappajat akkor viszont az ujonnan definialtba gond nelkul megtalalom a mentett kepernyofotot. Ujrainditas volt. Egyeb csavarhuzo es kalapacs nelkuli megoldas esetleg?

Ez szerintem csak jogosultság kérdése lehet. Érdemes szerintem megnézni a Desktop és a másik mappa jogosultságát, hogy miben különbözik. Nem lehet, hogy letiltottad azt, hogy “más” is írhasson a Desktopra?

Egy felhasznalos a gep, sosem szoktam allitgatni a jogosultsagokat. Megnezem majd, mert aztan este nekem is eszembe jutott ez a dolog, de miota a kapitany van nem nagyon ellenoriztem ill javitottam a jogosultsagokat.

Nem használsz véletlenül Dropboxot?

1 Like

az volt a megoldas, valamikor atallithattam, hogy oda syncelje a screenshotot, aztan elfelejtodot, idokozben azert mar megoldottam. Koszi;)

Bocs. :D

Nem, jogos, en bocs. Be kellett volna irnom mi is lett ennek a borzal as problemamnak a megoldasa, higy masok is tanuljanak belole es ne okozzak almatlan ejszakakt :)))

2 Likes