TouchScreen, TouchMonitor

Sziasztok!

Fényvezérlő szoftver (Chamsys) futtatása szerencsére megoldott osx, linux, és windows platformon is. Ahhoz, hogy minden könnyen kezelhető legyen ajánlott 1, esetleg 2 érintő képernyő is. Ebből van nálam most egy Hyvisin MV155UB (mv155a-nak látja a rendszer). Ebben a monitorban egy külön álló usb eszköz az érintő felület, usb-ről táplálkozik, és működik is valamilyen driverrel. Amikor a kép klónozott, akkor nincs is gond, még az 1024x768as felbontáson is el lehet férni, de a következő lépés a kiterjesztés lenne, amikor is jön a probléma.
Mivel a monitor és az érintő felület nincs szoros összeköttetésben, a kijelzőn a kiterjesztett rész látszik, de az érintő felület továbbra is a fő képernyőre mutat.
Tud-e esetleg valaki megoldást, hogy hogyan vehetném rá, hol lehet bellítani az érintős dolgokat osx alatt? Windowshoz van driver, amiben meg lehet határozni, hogy melyik érintő felület, melyik screen-hez tartozik. Itt ilyet még nem találtam.

A távoli végcél egy nem túl izmos mac mini, 1-2 17-19"os touch monitorral való kezelése.

Köszi a segítséget, jó bulizást, Boldog Új Évet Mindenkinek!

Egy midi kontroller nem lenne jobb megoldás?

Gyári vezérlő mellett is elengedhetetlen a kijelző tapizás, vagy egerezés. Midi is működik, de nem arra amire az érintő felület.

A gyár pultjai is tartalmaznak 7-10" érintő kijelzőt, kategóriától függően.
A legujabb Stadium 500ban pedig 2db 17" teljesit.
De ezek melett árulnak csak vezérlőt (pl PC Wing), amihez a saját géped és kijelződ teheted, ahogy neked tetszik.