VirtualBox és El Capitan beta

Letöltöttem ma a legfrissebb, legújabb VirtualBox 5-ös verziót valamint a developer.apple.com oldalról az El Capitan legújabb béta verzióját (Valamint a server beta verziót, mert az lenne a végállomás…).
Néztem több leírást, több youtube videót a netről, de egyikkel sem sikerült elindítanom a telepítést.
Próbáltam keresni régebbi VirtualBox Image fájlt a neten, de azt sem találtam nagyon.
Esetleg valaki csinált már ilyet?

Eleinte azt hittem azzal van gond, hogy a letöltött telepítőből egy dmg-t vagy iso-t csináljak. Mert telepítés közben állandóan kiírt valami hibát. Kipróbáltam vagy 3 fajta leírást, de mindnél ugyanaz volt a helyzet. Aztán 4 óra szenvedés után meguntam és letöltöttem a VMWare Fusion-t és azzal az egyik elkészített ISO elkezdett települni (mármint jelenleg még települ a rendszer).
Ami érdekes, hogy a Fusion-ben nincs El Capitan kiválasztási lehetőség, mégis elindul, míg a VirtualBox-nak van ilyen beállítása, de az istennek sem akar elindulni. Lehet valami beállítási hiba van csak, de kipróbáltam rengeteg variációt és nem nagyon sikerült rávenni a rendszert az elindulásra. Lehet, hogy csak valami VirtualBox hiba van csak és egy későbbi frissítéssel működni fog.

Egyébként valaki tud valamilyen szoftvert, amivel VMWare Fusion virtuális gépet át lehet alakítani VirtualBox által felismerhető formátumra? Mármint tudom, hogy a WMWare Fusion “winchester” fájlját felismeri a VirtualBox, de már azt is próbáltam (igaz torrentről letöltött virtuális gépet próbáltam meg elindítani…)

Szerintem a VirtualBox nem tul jo. (Mondjuk ezzel nem segitettem tul sokat. :D )

Vegul is mi lett? Felment a Fusion-ra?

Igen, azóta is használom Fusion-nel. Közben rájöttem, hogy a Fusion tud exportálni olyan formátumba, amit elvileg megesz a Virtualbox, gyakorlatilag mégsem működik :)
Egyébként én is jobban szeretem a Fusion-t, de azért a Virtualbox mégiscsak ingyenes (bár nem is olyan drága a Fusion, mint hittem).
Egyébként nem fogom használni nyilván így a rendszert, azaz Fusion-on keresztül, hanem lesz majd egy külön szerver gépem, csak ki akartam próbálni, hogy milyen, hogyan lehet feléleszteni az Xcode servert és mire jó egyáltalán.

Megjegyzem, hogy van egy olyan előnye a dolognak Xcode szempontjából, hogy a jelenlegi asztali gépemen még 10.10 van, a szerveren 10.11. És így egyszerre képes vagyok két helyen lefuttatni a tesztet automatikusan.