6S és a hivásnémitás esete

Sziasztok! az fent említett készülék gondol egyet és eldönti, hogy melyik számokat fogadja és melyikeket némítja el hiváskor, akár egymás után többször is. szerintetek ez mitől lehet? jaj, a legújabb is verzió van rajta, de eddig is csinálta.

Detto. Azt hiszem a 14-es ios-el jott ez az a feature. Lenemitott telefonnal random visit vagy nem. Meg nem talaltam ra megoldast, de egy forgatas azota gyomorgorcs vagy repulo mod.
Nemcsak 6s problema kolegamnal 12 pro is csinalja.

Nálam nincs némítás akkor is csinálja.

Biztos, hogy ezek pl telefonhivasok? Azert kerdezem, mert azt hiszem, a Facebook Messengerrol vettem eszre korabban, hogy szokas szerint szarul implementaltak le, ezert hiaba van pl DnD modban a keszulek, akkor is kicseng. Tehat ha ezek valodi, fizikai telefonhivasok, akkor ez iOS bug, ha viszont VoIP/FB/egyeb hanghivas, akkor ott nincs leimplementalva ilyen-olyan feature.

Pl. lenemitott telefon eseten (tehat a nemitoswitch nema allasanal) is tudnak a fejlesztok hangot kiadni, pl van alkalmazas, ami direkt ilyen “flaggel” kuldi ki a csorges hangjat, igy ra nem hat a nemito kapcsolo. Ugyonigy ki tudja a fejleszto kerulni a DnD modot is.

Akkor bug, mert nalam sima telefonhivasoknal csinalja.

Nem lehet, hogy tonkre van menve a nemitogomb? En soha, senkinel nem lattam meg nemito gombbal nemara kapsolt telefonnal valodi telefonhivast kicsorogni. Csak CallKit-et hasznalo mas fajta hivast, ami kb ugyonugy nez ki, mint a sima telefonhivas, de nem az.

Nem. A kornyezetemben levo osszes telefone? “Anno” 14-es ios frissitessel aznap jott.

Nálam is az van mint vati-nál, mint elsőre írtam random csinálja.

Valaki aki vágja az angolt írhatna az epülnek a bug-ról

tegnap mellettem álló hívott és 3x dobta el a hívást a szemünk láttára :(