Adobe Creative Cloud

Olvastam ma több helyen, hogy az Adobe kiadta a szoftverek újabb frissítéseit. (bár kéb két héttel ezelőtt is frissült nálam a Photoshop…). De ezt az új Adobe Animate CC programot sehol sem lelem. Olyan program viszont van a listában (lehet, hogy korábban is volt), hogy Edge Animate CC. Aminek az ikonján An szerepel úgy mint ahogy a hírekben látom és az Adobe Animage CC ikonján. Különbség még az, hogy az Edge ikonja kék, míg a hírekben pirosat látok. Egyébként előfizető vagyok a teljes CC csomagra.
Viszont pl az új Fuse CC alkalmazás Preview változata megjelent. Ezért nem értem ezt az Animate dolgot, hogy miért nem látom. Van akinek megjelent?

szerk.: közben rájöttem az Animate titkára. Megint nem jó helyen olvastam el a hírt részletesebben (beszeljukmac). A hírben azt írták, hogy már megjelent (azaz lecserélődött a Flash Professional), viszont a flash infójára rákattintottam és feldobta a weobldalt, ahol írják, hogy hamarosan. Szóval kicsit benéztem, hogy nem jó helyen olvastam hírt… megint…