AirPods Pro mikrofon hiba

Sziasztok!

Egy ideje vásároltam egy AirPods Pro készüléket és elkezdtem tapasztalni mások által, hogy nem igazán lehet hallani, amit mondok akármit is állítok be. Garanciás a készülék vissza is vittem a szervizbe és meg is történt a fülesek cseréje már ha jól számoltam 2-3. alkalommal viszont ugyan ezt a problémát tapasztalom továbbra is. Esetleg volt valaki még hasonló helyzetben? Lehetne valamit tenni? Mert sajnos az Apple támogatás csak ismét azt javasolta, hogy vigyem vissza a szervizbe de egyszerűen unom már az egészet.

Egy barátom ugyan így járt. Az apple rohadtúl nem csinálta meg. Vett egy ujat majd 3 nap múlva vissza vitte a régi az uj számlával hogy rossz kéri vissza a pénzt.

Így visszakapta a pénzét a barátod végül?

Persze.

Mondjuk elege undorito dolog, hogy igy kellett megoldani mert az apple az egvilagon semmit nem kezdett vele “szerviz” cimszoval.

De nem vettek eszre a sorozatszamot?! LOL

Ezt én is szerettem volna kérdezni igen.

Egyedul ugye az Airpods 1-ben “nincs” sorozatszam. Marmint a fuleseknek nincs sajatjuk, csak a toknak van, de az ennel ujabbaknal (2, 3, Max, Pro), van dedikalt, sorozatszama az eszkozoknek. Ez szerepel a dobozon is, amiben a termeket vette, de szerepel magan a fulesen is fizikailag ranyomva. Szoval nem ertem, hogy hogyan csereltethette ki.

Fel sem merült, hogy valakinek kettő van! :slight_smile:

Amazon. Visszakuldod amazon nem vaccakol vele. Viszont felháboritó, hogy az apple nem foglalkozott elérdem en a problémával. A sorozatszám nem változott szerviz után a fülest pedig erősen kétlem, hogy mindig szétszedték.

Airpodsokat nem szednek szet. Ha nem tortent semmi, akkor amikor visszakapod, errol kapsz tajekoztatast, ha pedig tortent csere, akkor errol is kapsz tajekoztatast. Szoval, ha nem csinaltak vele semmit, az biztos, hogy tudhato.

Az volt a papíron hogy megjavaitottak. De a termek ■■■■ maradt. Nincs ezen mit túlmagyarázni.
És ez az eset angliában történt.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.