Akció

A héten akciót hirdetett az extreme digital. Épp mostanában akartam venni iPad Pro 12.9" gépet, és meg is rendeltem, mivel 50eFt-tal olcsóbb, mint máshol.

Gratula! Mindenképpen számolj be a tapasztalataidról, ha van egy kis időd majd!

(Atyavilág, 400 ezer Ft-os tablet! Még ha Apple is.)

Pont tegnap néztem meg iStyle-ban - Szép, nagy, és erős, de mire fogod használni? Mert ezt a kérdést nem tudtam megválaszolni magamnak. Vettél hozzá kiegészítőket is (bill, stylus)?

Már régóta tervezem, hogy veszek egy iPad-et tesztelésre. Sajnos jónéhányszor belefutok olyanba, amit a szimulátorban nem tudok tesztelni és iPhone-on működik és érthetetlen módon iPaden meg nem… Továbbá rengeteg olyan dolog van, amit csak valódi eszközön tudok tesztelni, ilyen a rajzolás főleg a tollal. Ja igen, tollat is rendeltem hozzá. Továbbá jó az alkalmazásokat tesztelni “nagyobb” gyártók alkalmazásaival együtt tesztelni (Split Screenre gondolok).
Továbbá az asszonynak van érzéke a rajzoláshoz. Szeretném, ha megtanulna digitálisan is rajzolni. Ezért is esett a választás az iPad Pro-ra. Rajzolásnál fontos a minél nagyobb felület, hogy minél többet lásson a rajzból, ezért lesz a nagyobb változat. Egyébként ez a készülék otthon fog állni, persze lehet néhányszor elviszem magammal vagy ha olyan találkozóm lesz, akkor oda csak azt viszem (persze a 15" rMBP-t nem sokkal rosszabb hordozhatóság szempontjából…).
Valamint ha már lesz, akkor lehet Netflixes filmeket azon fogok az ágyban nézni, könyvet olvasni, stb… :)

igen, én is csak a rajzolást tudnom igazán elképzelni, mint előnyt a méret javára - és mivel nálad a munkád tesztelése is szóba jön még érthetőbb, bár gondolom ehhez egy kisebb ipad is elég lett volna. Az én esetemben a régi ipad2-m bőven kielégíti az olvasási és esetleges ágyban filmnézési igényeimet.

Igen, főleg az új iPad Pro lett volna érdekes, de a rajzolás miatt döntöttünk a nagyobbik mellett. (mármint a nagyobb felület miatt)

Szerintem jo dontes volt, ar/ertek aranyban a nagyobb pro sokkal jobb. (Foleg igy akciosan) en zenelni is nagyon eltudnam kepzelni :)