Apple Cinema HD Display 30" (A1083)

Címkék: #<Tag:0x00007f97d73d1820>

Teljesen hibátlan, karc és pixel hibamentes kedvenc monitorom, géppark frissítés miatt eladó!
Gyári kábeleivel és tápjával, saját dobozával természetesen, ajándék Apple Mini DisplayPort to Dual Link DVI Adapterrel.

30 coll (76,2 cm),
2560 × 1600 px,
matt LCD,
2 db USB port,
2 db FireWire 400 port,
aluminium ház,
12,3 kg

Az almamagos ára 100e.
Budapesten, Óbudán, a Kolosy tér közelében lakik.

3 kedvelés

Akkor ezek szerint nem sikerült megoldani az új macmini-vel az összekötést? Pedig kiváncsi voltam hogyan lehetne megoldani az összekötést:)

kipróbáltam, de nem jött össze, utána elkerülendő a teljes idegösszeomlást, levettem az asztalról és ma vettem egy újat… nincs mese, sajnos eljárt felette az idő, az új mini már nem támogatta, még heckeléssel se, pedig imádtam

1 kedvelés

Ez erdekes, es sajnalatra melto. A specifikaciok alapjan, semmi okozt nem latok arra, hogy ne mukodjon. M1 MBA-val tudom, hogy mukodik a 27"-es LED Cinema (ez ugye sima MiniDisplayPort csatlakozos) es mukodik a 27"-es Thunderbolt is (ez pedig ugye Thunderbolt 2 es kell hozza a TB2-TB3 adapter). Fura, hogyha elobbi mukodik, akkor a tied nem. Szomoru. Bar en meglepodtem azon is, hogy a Thunderbolt Display mukodik.

vettem két kábelt is, az egyik HDMI-ről alakít át mini DisplayPortra, a másik USB-C-ről… és mindegyiket úgy hirdették, hogy menni fog a monitor natív (2560x1600) felbontása… még csak képet se adott ki, pedig nem filléres szart vásároltam… minden is mostmár mert vettem egy 31,5"-os elég jó 4K-s monitort, ezért ez már kellően kompenzál ;)

1 kedvelés

Az elsonel (ami HDMI-bol dolgozik) kizartnak tartom, hogy barki gyartana mukodo megoldast (ehhez draga elektronika kell, nem eri meg), mig a masodik esetnel azok az atalakitok mukodnek, amelyek kb minden elektronikat nelkuloznek (eleve ott a DisplayPort a dugoban, csak fizikailag kell megvaltoztatni a kabel kinezetet, ha mar kerul bele valami chip, akkor baj van).

már ugye anno még a PowerMac-es korszakban is az volt, hogy a nagy monitorokhoz, pl. az eredeti Cinema Displayhez is kellett egy külső árammal ellátott “Powered DVI to ADC Adapter”, hogy ki tudja tolni a natív felbontást, majd később pedig ehhez az újabb monitorhoz is kellett a “Mini DisplayPort to Dual Link DVI” adapter - szóval sosem volt egyszerű (és olcsó) az élet :D

elkelt