Apple event 2021. április

Láttátok az új cuccokat?
Én az árakon döbbenek. Bazi ■■■■ forint árfolyam mellett sosemlátott olcsóság…
az imac a legtetszetősebb

Én most láttam a HVG-n. Nem vagyok a célcsoportban. :)

Akkor miért olvasod? :P

699k -> 8GB RAM 🤡🤡

El kellett olvasnom, hogy megtudjam!

Eh, csak vicc volt. Vagyis lett volna :S

Nekem tetszik az iMac, kedves gesztusnak tartom a g3-as valtozat fele. Mondjuk ugy vagyok vele, mint a zsiraffal, cuki, de otthonra nem kene. :D Az AirTag-et hasznosnak tartom, bar tuti van a piacon ilyen megoldas hatodennyiert is, de jopofa. Az iPad Pro brutalis, de eddig sem a teljesitmeny volt a bottleneck az iPad eseteben, en azt vartam, hogy ha mar M1, akkor rateszik a Mac OS-t.

Mindent osszefoglalva, azt hittem, hogy majd szokas szerint huzom a szamat, de nem :D

5 Likes

Viszont az iPad Pro kulso kijelzo tamogatasat nem ertem. Most akkor mar nem lesz ket fekete csik a kep szelen? Az a szoftvertol fugg, nem?

De szerintem is az swtol.
Amugy az iMac is brutal jo. Es lehet mondani milyen draga. De ez megint az varom a karogoktol a linket az olcsobb all in one gepre.

Mire gondolsz fekete savnal? Amikor tukrozol? Ott termeszetes a fekete sav, hiszen tukrozesnel mi mas lehetne? Ha tukrozod a maced vagy windowsod ott is fekete sav lesz, ha elter a keparany. Az appoknal az app fejlesztok tudjak megoldani a fekete sav problemat, de az app fejlesztok viszont ezt a probelmat mar iOS3 ota meg tudjak oldani, mert azota van external display support az iOS-ben.

Szerintem egyáltalán nem drága, azt hittem, nettó 1600 usd körül indul majd.

Jól néz ki ez az új “talpas” 24"-os ipad :-)

5 Likes

Szerintem se az. Pont ezért irtam.

1 Like

Én most először nem láttam és utólag sem fogom megnézni.
Mondjuk így képekre ránézve nagyon tetszik az iMac. Engem inkább a 2005 körüli első inteles iMacre emlékeztet. Ugynakkor a talpa meg a 2008-as Cinema Display-re. Bár megmondom őszintén van bent a munkahelyemen egy 2011-es 27" iMac (talán az első vékony) és nem figyeltem meg még annak a talpát, mint ahogy nem is néztem rá már évek óta sem az új iMacekre hogy néz ki. Viszont első ránézésre megfogtak ezek az új jószágok! Ugyanakkor nem vihetem magammal kényesebb helyekre, amikor elvonulhatok hivatalosan is a család előtt … szóval esélytelen nálam még így is.
Amúgy az iPad Pro viszont évről évre brutálisabb. De szerintem ugyanez igaz az összes többi iPadre is. Lehet lassan cserélnem kellene már az 1. gen iPad Prot, csak azt nem tudom, hogy miért cserélném, amikor még az is tökéletes mai napig!

Én azt gondoltam, kikopik az iPad Pro, szerintem nem verdesik az eget az eladási számok.

Sztem ha van rajtad sapka, akkor fill in :))))

De a sapkát még nem mutatta be az Apple, biztos lesz több színben is. :P

Ha megnezed ezt a kepet, baromira jol latszik rajta, hogy nem egyezik a belso kijelzon levo keppel. Ez a fejleszton mulik, hogy foglalkozik-e igy a kijelzovel vagy nem. Ezzel tovabbra se tud semmit sem kezdeni az Apple.

Ok, de én vicceltem, erre utal a smiley-tolulás a végeken. :D

1 Like