Apple ID, iCloud regisztrációs probléma

Sziasztok! A problémámat valószínűleg az okozta, hogy nemrég módosítottam az Apple ID jelszavát, mivel nem fogadta el a régit. Lehet, hogy csak ideiglenes szerver gond volt, mindegy, módosítottam. PC-ről vagy webről belépve be tudok lépni a fiókomba. Látom a hozzárendelt eszközöket, családi megosztás tagjait stb.
Viszont a telefonon nem történik szinkronizálás, nem menti az adatokat, nem látszanak a családi megosztás tagjai. A vásárlás működik, az appok települnek.
A Beállítások>iCloud mappában nincsenek tárhely információk, a Tárhely kezelése opciónál semmit nem csinál.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek hogyan tudnám a telefonon megadni az email címhez megadott új jelszavamat anélkül, hogy adatok elvesszenek,ismét szinkronizáljon az XR? Lehet olyan probléma, hogy egy e-mail címhez két jelszó kapcsolódik?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
ApiApu

Azóta nem oldódott meg “magától”? Mármint arra gondolok, hogy nem kérte be az új jelszót azóta? Szerintem ezek a rendszerek tokénekkel kommunikálnak egymással. A tokeneknek van egy lejárati ideje. Ha az még nem járt le, akkor nem akarja megújítani sem, így vígan kommunikál. Lehet, hogy emiatt működött az App Store, míg más nem (App Storeba lehet más fiókkal belépni, mint az iCloud).
Nem, egy fiókhoz csak egy jelszó tartozik általában, max jelszó változtatáskor előfordulhat, hogy mindkét jelszó működik x percig (tipikusan így van (vagy volt) ez Exchangenél, ott 15 percig működik a régi jelszó is).

Köszi, közben megoldódott! Ketten ugrottak neki az Apple-ügyfélszolgálattól.

  1. Keresnem kellett egy olyan eszközt amin szintén ezzel az Apple ID-val használok. Ez egy iPad volt.
  2. Ki kellett jelentkeznem a telefonomon az Apple ID-ből.
  3. Az iPad-on jelszót kellett módosítanom.
  4. Ezt az újat adtam meg az IPhone készülékemen és így már jó volt. Azóta minden működik.
    Köszi a segítséget!
1 kedvelés