Apple ID váltás nem jelentkezik be

Sziasztok, AppleID beléptetéssel van problémám, egy olyan gépen, ahol már korábban több AppleID bejelentkezés is történt. A rendszer Monterey. Minden reset-et megcsináltam, sőt lemezjavítás, cache ürítése is megvoltak. Az Apple Support sem tudta végigvinni. Az AppleID működik másik gépen is, és browser-ben is. Ezen a gépen is működik minden más AppleID, de ez az egy valamiért nem. Pedig a gép is szerepel az ID-ban.
Tudna abban valaki segíteni, hogy milyen mappák tartalmát kell ürítenem, hogy újra be lehessen léptetni?
Már a keychain-ben is szétnéztem, de ott azért annyira nem merek durvulni. Az a gyanúm, hogy gondja van az iCloud szolgáltatások valamelyikével…
Tudna ebben valaki segíteni?
Köszönöm
Feketekávé

És más felhasználói fiók alól működik ugyanazon a gépen?
Egyébként szerintem max még a logokban tudsz nézelődni, hátha látsz ott valami érdekeset. Ha elindítod a Console alkalmazást, akkor megjelenik egy csomó logfájl, és egy új sikertelen bejelentkezést követően (megjegyezve a körülbelüli belépés dátumát) kellene megnézni a logokban, hátha utal valami a hibára.

Egyebkent, pontosan mi a hibauzenet es pontosan mikor kapod? Marmint, hol es hogyan probalod hozzaadni?

Idioty, köszi, a logokban tényleg szétnézek. Más fiókban is működik, másik gépen is működik, csak ebben a felhasználóban nem hajlandó.
Czo, nincsen hibaüzenet, hanem visszaugrik üres sorra, olyan mintha nem csináltam volna semmit.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.