Apple Indoor Survey App

Mar oktober 27en megjelent, de nem volt nagyon reklamozva. (direct link https://itunes.apple.com/app/id994269367?mt=8 )

Valaki kiprobalta mar? Mi ez egyaltalan? Egy jovobeli (program)modul tesztelese?

(a https://mapsconnect.apple.com - honlapon keresztul mar regisztraltam az indoor survey-re is es varom a valaszt. csak erdekel hogy ki probalta mar ki ezt a programot)

Ez engem is érdekel. Én is láttam róla cikket külföldi oldalakon, de nem olvastam el őket. Lehet senki nem tudja mi ez.
Szerintem valami ibeaconhöz kötött valami lesz. Mondjuk egy plázában fel lehetne vinni az üzlet adatait, helyét és a program meg odanavigálna a megfelelő helyre.
Igen, közben kérdezte, hogy akarom e regisztrálni a kis üzletemet és fel kellett volna vinni az üzletem adatait. De nincs üzletem :D

en is atfutottam ezeken a kerdeseken…)
mar beszeltem az irodahaz tulajdonosaval is (az egyik studionk egy irodahazban van). De nem szivesen osztana meg a haz Autocad tervet…
Amugy ez a szolgaltatas milyen orszagokra/kontinensekre fog korlatozodni? Ez nagyon sok adat.

Na, ebben a programban meg nem vehetek reszt…(((

"…Thank you for your recent interest in Apple’s new indoor positioning technology. Due to the overwhelming demand for this service, in our initial phase we are currently prioritizing support for venue applications that conform to all of the following:

  1. Have demonstrable authorization from the venue itself for the application.
  2. Are accessible by the general public with annual visitors of at least 1 million.
  3. Are in possession of complete, accurate and scaled reference maps.
  4. Are enabled with installed WiFi systems.

Please do feel free to reply to this email if you feel that you are able to meet these criteria. As a possible solution for your use case, may we also recommend that you investigate iBeacon technology…"

Akkor eltaláltam a dolgokat látatlanban: iBeacon, positioning…
Az 1 millió látogatónál az hiszem az éves látogatottságra gondol. Ezek szerint akkor nem kis üzletekkel hanem nagy üzletekkel akarnak csak szóba állni, tehát pláza.
Több, mint 2700 látogató/nap ha mindennap nyitva vagy. Nem tudom, hogy Tesco vagy hasonló méretű üzleteknek mennyi lehet a látogatottsága, bár nem hiszem, hogy a Tescoban meg kellene ez a technológia.

nem ismerem az otthoni helyzetet, de gondolom az iStyle lesz az elso magyar resztvevok (jelentkezok) kozt. (Apple, technologia es hype).

  • gyanitom a McDonald’s/Burger King-nel is vizsgaljak mar ezt kezdemenyezest