Apple Store checkout probléma

gondoltam rogton, jo apple-zombi modjara megrendelem az Apple-tol. De ugy tunik, nem mukodik a store. Nem hagyja, hogy fizessek. Hibauzenet sincs persze…

Ilyen nekem is volt. A neved előtti Mr-t hiányolja szerintem.

Kosz a tippet. Sajnos nem jott be. :(

Én agyonszívtam ezt, amikor az Apple Tv-t vettem. A checkout utolsó lépése nem futott le, hibaüzi nem volt. Valami ilyen gondod van?

Pontosan, az utolso lepesnel csak ujratolti a formot, es annyi. Amikor asszonynak vettem 6s-t akkor siman ment minden. Lehet, hogy igy akarjak a tudtomra adni, hogy varjam meg a 7s-t.
Hat jo. Akkor varok…

Holnap összekaparom, hogy mi volt a megoldás. De az tuti, hogy csak desktop Safariból ment, semmilyen más böngészőből, és az Apple Store alkalmazásból sem.

Ja, és a Ms-t nem fogadta el, ha a formon próbáltam beállítani, hanem az iTunes Account Settings-én keresztül tudtam vele megjegyeztetni. :D

En iosen letoltottem az applestore appot ott belepek az accmal (kitoltve bankkartya adatok es minden) csak klik klik klik, es jon is a cucc.

Ez sajnos nem segít rajtunk, itt, e lángoktól ölelt kis országban. :D

1 Like

Apple.hu-tol lehet rendelni vele nem?

Ott is ugyanez a helyzet. Mondom, ugy egy honapja, amikor asszonynak vettem 6s-t akkor siman mukodott minden. Most tok ugyanazokkal a beallitasokkal semmi. Az iOS app is ugyanott all meg.
Keri a kartyaadatokat - el is van mentve, ugyhogy csak next-next kene, hogy legyen, de mentes helyett ujratolt, es nincs hibauzenet. Ujra beirtam az adatokat, semmi. Masik kartyat adtam meg, semmi.
Valamiert nem eszi. De meg sem probalja megenni. Raadasul ugyanezzel fizettem akkor is. Nem mostanaban jar le, fedezet is van rajta, ugyhogy elvileg semmi akadalya nem lehet.

Az Apple (store support) hogy magyarazza ezt? Mit javasol?
(Szerk: en nem szoktam bajlodni ilyen komoly cegeknel. Pedig a kulonbozo bankkartyaim (mexikoi, orosz, magyar stb) miatt nalam is felmerultek hasonlo problemak. De mindig gyorsan segitenek. Ha kulfoldon vagyok -visszahivnak telefonon. Meg a magyar supportok (Apple, Budapest Bank stb…) is.
A new yorki B&H es pld az amerikai New Balance pedig meg a muholdos szamon is felhiv ha problemam merul fel az online megrendelessel pedig egy custom 574es csak kb 150USD))

1 Like

Elvileg igen. Csak gyakorlatilag nem megy. :D Lehet, hogy csak nalunk van olyan fennforgas, ami megakadalyozza a vasarlast.

Na, a fizetési és számlázási részletek résznél kattints rá az Azonos a kézbesítési adatokkal linkre, mielőtt megnyomnád a folytatás gombot. Akkor tovább fog engedni.

Odaig nem jutottam el. Tegnap este amikor probaltam oket hivni azt mondtak, hogy a store zarva van.
Fura, hogy az apple nem monitorozza a megrendeleseket. Mashonnan mar kaptam levelet ha sokat benaztam, vagy csak sokaig allt a kosarban valami, hogy tudnak-e segiteni…

Kiraly vagy, koszi! Ez mukodott.
Persze az iOS-es store kliensben nincs ilyen opcio, de szerencsere a mobil Safarin volt. (a ceges gepben nem bizok annyira, hogy ilyet intezzek rola…)

En hulye, megint probalkoztam. Ugyanugy nem megy az Apple Store alkalmazas. Felhivtam oket, allitjak, hogy nem is hallottak meg ilyenrol.
Akkor marad a safari.