Lovesem nincs ez az igeny most merult fel es a hetvegen meg kene oldanom. Infuseban ezt hol kell beallitani? Vagy hogy? Mert belsohalon megy minden jol, de netrol nem is talalok olyat hol lehetne ezt beallitani.
Bocs, nem figyeltem, hogy kívülről van baj.
Igazabol nem baj van, hanem fogalmam sincs hogyan lehet megoldani. Plex nem jo mert a syno nas minden aron konvertalgatni akar.
A plex alapja a kovertalas, (ezert is egy vacak). Ahogy idioti irta tobbfele protokolon tudsz a synohoz csatlakozni, SMBt is tud, AFSt is, ehhez nem lesz tul jo az ftp szerintem amit akarsz. Syno video appjaval probaltad mar elerni? Portok rendben (nyitva vannak a routeren?)
Syno appja nem tamogat egy csomo formatumot. Es nem ftp-vel akarom csak az mukodott de csak kozvetlenul video letoltesre. Mindegy hogy csak mukodjon de fogalmam simcs hogyan kell beallitani ezt irom le 2szir. Megnezem az infuseban a lehetosegeket es nem is alttok olyat ami nekem jo lenne. Quickconnect van a synora de ennyi, otlet?
vlc?
Az kepes kezelni komplett media konyvtarat, vorito leiras nem kell, de kepes megnyitni mappakat es ott filmeket elinditani neten keresztul?
Amennyire en ismerem nem. Csak eleresi linkbol jatszik le. Ugy viszont eleg sokoldalu
Ezt az infuse is megcsinalja irtam :) sokra nem megyek vele.
es ha dlna szervert inditasz synon?
de itt a valasz
https://firecore.com/forum/topic/14857
en ezert mondjuk ssht tuti nem nyitnek synon, ha kedvesek az adataid ;)
ftp-nek mennie kéne csak a szolgáltató által adott routerben nincs portátirányítás.
port atiranyitas nelkul az ftp sem fog menni
Ezt irtam.
akkor sajat router, szolgaltatoje meg bridge modba, aztan mehet amit szeretnel ;)
Ahh annyira nem lenyeg mar.
Lehet én nem értem a problémát? Egy VPN mért nem jó megoldás? Akkor olyan mint a otthon lennél, én Törökországból így tolom (igaz Plex).
Ezt hogyan tudnám megoldani? Már mint a belső itthoni hálómon leszek VPN-el?
Egy szolgaltato altal szet moddolt routerrel lehet nem lesz egyszeru.
A synology-nak nincs valami vpn server megoldása? Én asus routert használok, abban van VPN server (pppt és openVPN). Kell egy VPN server amire csatlakozol.