Ha lehuzod az osszes kulso HD-t, akkor is csinalja? Meg tudod ezt majd nezni a kovetkezo altatas elott?
ja meg agy usb hub
Es a hub-ra mi van radugva?
Elnézést te tegnap nem tudtam válaszolni de mivel új vagyok itt a rendszer nem engedte csak 1 nap várakozás után írhatok újra. Megfigyeltem újra a hibát. Amikor hosszabb alvó módba kerül a gép akkor becsukja az összes futó programot, majd amikor belépek, akkor újra kinyitja az összes programot amikor újra belépek. Nagyon idegesítő. Mi lehet az oka? Kihúztam mindent a gépből azóta nem fagy le.
Próbálj ki egy másik hubot, ha lehetséges. Az is elképzelhető, hogy csak az egyik USB-s HDD-vel (a házával) van gondja a gépnek vagy a hubnak.
Esetleg kiirtani a „darkwake”-et, akkor nem ébred fel éjszaka, stikában sem.
Köszönöm. Üres volt a hub de most kihúztam azt is. A HDD-eket közvetlenül a Mini-be dugtam be. A HDD-ék eddig is bele volt dugva és addig nem volt baj vele. A hub az tényleg új lehet, hogy az csinálja a hibát. Most kipróbálom.
Emeltem a szinteden, remélhetőleg nem fordul elő ez megint:-)
Köszönöm!!
Sziasztok! 2012-es MacBook air, tárhelyet bővítenék, SSD cserére gondoltam 256-ról 512-re, ez miben másabb kialakítás mint az én gépemé? M.2 SSD konvertáló adapter, JESWO, kompatibilis a MacBook Air 2013-2017 frissítéssel, fekete - eMAG.hu
Teljesen, 2013-as sorozattol volt NVMe, elotte SATA feluletu volt az SSD, ezert nem kompatibilis a gepeddel. A 2012-es sorozatho valo adaptert/modult keress.
Szia !
Neked erre van szükséged : M2 SSD Adapter M.2 NGFF B + M Schlüssel SATA SSD M2 Adapter für MacBook Pro Retina A1398 A1425 2012 konverter Karte für Apple SSD Adapter - AliExpress 7
Köszönöm szépen,
Közben olyan probléma lett, hogy a gép ujra lett telepítve, szűz 10.8.5 lett rajta, wi-fi beállítva, Google betölt, ki is keresi amit beírok azon kívül viszont semmi, onnan sehova tovább, app store sem, pedig van frissítés, ha a telefonnal megosztott netet használom akkor is ez van.
Szerintem a 10.8.5 ami már nem alkalmas szinte semmire. Rakd fel a 10.13-at és akkor megszünnek a gondjaid.
Megtenném, de így nem enged semmit, netről ezt telepitette, mást nem tudok letölteni, ezt is ipad-ről írom a netes probléma miatt.
How to download and install macOS - Apple Support görges le a 10.12 le tudod szedni. csinálj telepitőt pakold fel. és onnan már menni fog az appstore. De még jobb ha ott majd open core legacyba csinálsz egy installt. milyen gép?
Air 2012 mid
akkor amit mondtam, open core legacy és én Mac OS 13 raktam fel rá, még támogatott de tuti nem nagyon jön már rá update nem barmolja szét.
Tenném de a net még mindít gond, ahogy fentebb írtam
akkor kell egy másik gép, ez sajnos ilyen.