Most hirdet valaki egy adaptert : https://www.jofogas.hu/magyarorszag/szamitastechnika?pf=b&q=apple
Köszönöm Szépen!
Ismét egy kérdés, itt szeretnék e-mail címet változtatni, meg is teszem, feldobja, hogy küld egy mail-t, megérkezik, likkelek, erre ezt dobja fel és nem történik változás, valamit én tolok el?
El tudnád nekem küldeni a linket privátban, ami az e-mailben jön?
Köszi!
megkaptad?
Hello! Igen, ma megnezem mi lehet.
A heten mar a masodszor futok bele: mik ezek a macos altal kibonthatatlan zip fileok? (unsupported format) Semmi nem bontja ki (unzip, winzip,7z zip, unarchiver…)
Vmirol. lemaradtam?
Soha nem lattam ilyet, nincs egy peldad? Merre lehet ilyen fileval osszefutni?
One drive pl. ha tobb filet akarsz letolteni es zippeli akkor ez az eredmeny. De pl. most ezt a filet akartam leszedeni:
https://www.dsppatech.com/uploads/file/dsp9000-software-for-dsp9100.zip?_gl=1*10km9na*_up*MQ…_gaMTMyNjYwNzQ1Ni4xNzQwMTI3OTk5*_ga_KFDJJNR43F*MTc0MDEzMDM0MC4yLjEuMTc0MDEzMDM0Mi4wLjAuMzMxMDA0NTM2
Nekem se csomagolja ki semmi. Nem hibás a fájl?
Ami nekem, errol a linkrol lejon, az nem zip.
Szerk: ha hazaertem, megnezem neked geprol, hogy ez mi lehet. Lehet, hogy csak azert zip (azaz atneveztek), hogy a feltoltest “eldogadja” az a valami, ahova eloszor feltoltottek.
Erdekes. Elengedem mert valszeg mac-es verzio nincs. Nem lehet vmi. zip-elt exe file akart lenni?
Ha exe lenne, akkor MZ-vel kezdodne nem lehet, hogy ez kozvetlen a firmware binaris, amit fel kell tolteni az eszkozbe?
Siman lehet szokott ilyen lenni, de akkor a firmware alatt es nem a software kategoria alatt.
Ettol fuggetlenul a One driveos link amit kaptam, az is ezt a hibat produkalta.
Bar most ahogy tesztelgetem a one drive a nagy meretnel verzik el. Ha 1-2gb-ot tomorit az nyithato de a 10gb+ meretnel valszeg hibas lesz.
De koszonom hogy megnezted!
Hat, ez tuti, hogy nem zip. A “file” command se ismeri, illetve, ha belenezek a gepen, akkor sem latni benne semmi zip-re utalo dolgot. Az elso kb 1-2 megat neztem at, de az egy repetativ adathalmazt tartalmaz, ami szemre semennyire sem ismeros.
Valszeg. igazad lesz, ez egy zip vegzodesu firmware lesz es nem a vezerlo sw.
Próbaképpen feltettem a legújabb rendszert a 2012-es air-re, azon kívül, hogy az ablakok megjelenítése “kissé” akadozik, nem is olyan rossz, ez az akadozás mitől lehet?
HW gyorsítás hiánya
Ehhez full hülye vagyok, ez orvosolható vagy hagyjam ? opencore patcher-el tettem fel