Mert tovabbra is kompatibilis olyan gepekkel, amelyeknek van beepitett optikai driveja valamint barmelyik gephez kapcsolhatsz optikai driveot?
ha gyári apple drive-ot csatlakoztatsz akkor működik az eject? mert nekem van nem gyári, azzal nem megy .
Előbb-utóbb cserélhető lesz az összes Apple gép összes hárdvere. Ilyenkor csak megnyomod az eject gombot és kidobja magából azt a hárdvert, amire gondolsz! (Mert hát a gondolat olvasás is be lesz építve egyszer.)
Thunderbolt 3 - Thunderbolt 2 adapter >> Thunderbolt 2 - Firewire 800 adapter >> Firewire 800 - Firewire 400 adapter >> Firewire 400 - PATA 5.25" kuslo haz >> Pata LG DVD iro eseteben az eject 10.15.4 alatt mukodik. USB atalakitok eseteben nem szoktak atmenni a kiegeszito informaciok (SMART, homerseklet, capabilities), igy lehet, hogy a gep nem is tudja, hogy tudna ejectelni.
🤣😂🤣😂
Van egy zacskom, benne pedig konkretan a vilag legnagyobb kincse. Egy zacsko, amiben olyan kabelek vannak, ami segitsegevel mindent mindennel ossze tudok kapcsolni!
az első mondat megijesztett… :D
Es @esojaro likeolta 🤣😂
Nekem van USB-s 1,44-es floppym, azt is gond nélkül írja-olvassa bármelyik macem (régi, classic image-k kezeléséhez szereztem be).
Van valamid, ami szabvany USB storagenak latszik, de a gep szamara a floppyhoz semmi koze :( Sajnos :(
pedig floppy ikont is vesz föl, na de most már feldugom(sic!), régen láttam :)
Jah floppynak floppy, de olyan nem szabvanyos formazasokra, amit olvasni lehet beepitett floppyval, azokra sajnos nem jo :( “floppys” hardverkulcshoz se jo :(
Mondjuk ez ma meg hol lehet fontos a brutalisan regi hangszerek kivetelevel. Azert ooe biztosan vannak meg ilyen regi esztergak vagy valami kozponti megmunkalo cucc, de mar azokon is lesz rs232-es port
Üdv, tud valaki olyan batch-file-átnevezőről, ami pl. az első két szót felcseréli?
Köszönettel
És tényleg! Nem hittem volna, félistennő! Köszönet és hála és gesztenyepüré!
Küldöm a címem…
Lenne-e megoldás arra, hogy egy külső dvd-t felismerejen automatikusan a dvd player? ezt kapom ha elinditom.
Milyen external driveod van? Minden olyan drive jo, amely elarulja magarol, hogy DVD. Azok a driveok amelyeket tudsz ejectelni, azok mukodnek. A fentebb emlitett firewire cucc szinten.