Megoldódott.
Sziasztok! Jelentem az én problémám a macbook touchpad-al megoldódott, a pad volt a hibás! :D
Na ez megbolondult…
Mi a kutya utott ebbe?
Ezen kivul ha scrollozok Safariban, akkor is vibral, villog itt-ott a kep.
ps. MB Air 2015 Sivatagias…
Ez nem hiba :) minden kijelzonel valahogyan ve vannak kotve a pixelek, ha megfelelo mintaban (a bekotesnek megfeleloen) csinalsz keppontokat, akkor ezzel ilyet idezhetsz elo. Tobb fajta pattern van, igy van monitor ami erre, van ami arra erzekeny. Itt osszegyujtottek parat.
Ezt a jelenseget ismerem. De nem errol van szo.
Azt kifelejtettem az iment, hogy ennek az UI hibanak a kovetkezo lepcsoje a fekete hatter, zero reakcio barmire. Idonkent megjelenik a kurzor, valtoztatja a megjeleneset (a hattertartalomtol fuggoen).
Magikus kulcsszavakra mar probaltam keresgelni, de leginkabb kuruzslas-kategoria amit talal az ember. Magyarazat es megoldas nemigen.
Keso este leven, a hibaleiras sem sikerult igen pontosra.
Ott a kisebbik kepernyofoton az elobeallitott betumereteknek kellene szerepelni a feher reszen.
Mig a nagyobb kepen lathatoan hianyzik szinte minden amire klikkelni lehetne…
Windows alatt kene egy virtual mac os, lehetseges ha igen hogyan?
VMWare alatt majdnem az összes fut.
Nekem is VMWareben fut, teljesítményben sincs semmi gond vele (gyorsabb mint az MBP-m)
Virtualboxban próbáltam először, de az sokkal rosszabb, ott 99%, hogy szaggatni fog. Jelenleg egyedül a grafikus teljesítmény ami lehetne jobb is.
Am a telepítés egyszerű, Macen letöltesz a storeból/ developer oldalról (már nem emlékszem) egy szűz imaget (olyat nem szabad amit a youtube tutorialokban linkelgetnek, ki tudja mi van bennük), terminálban ha jól emlékszem a disk utilityvel át lehet konvertálni ISO-ra, amit a vmware be tud bootolni, onnantól meg kb next-next-finish
Egy dolog van ami minimálisan macerásabb, van egy konfigfájl azt kell szerkesztgetni, hogy pl legyen sorozatszám. (nekem addig nem ment az appleid-val a bejelentkezés amíg nem volt). Így jelenleg van egy “2013-as iMacem”
ki ismeri fel ezt az alkalmazást? egyik ismerősömnél van, elég sokat fogyaszt, nem tudja lemondani (havi 25k)
Technikailag nem tudsz lemondhatatlan appot csinalni, mert az elofizeteseket az App Store/iTunes Store kezeli, igy ott is lehet (es ott is kell) lemondani. Akar a Musicbol, akar az iTunes Storebol, akar az App Storebol indulva, a sajat profiljat megnyitva, ott lesznek a subscriptionok es ott is tudja lemondani. Egy app elofizetni sem tud magatol, mert ehhez meg kell hivni az Apple idevago szervizeit. A lemondast nem az alkalmazasban kell keresni. Itt az idevago dokumentacio: https://support.apple.com/en-us/HT202039
Nekem így nem sikerül.
Azw3-mat szeretnék iPad-en olvasni. Látom, hogy van egy csomó lehetőség erre a célra. Tudtok megbízható, egyszerű módszert ajánlani?
Nem akarom próbálgatni a megoldásokat, mert létezik online konverter, van asztali gépre való és iOS app is. Továbbá rendkívül utálnám, ha az eredmény Marker Feltből lenne tördelve, Helvetica ő és ű betűkkel, fattyúsorokkal…
Aztán ott a lehetőség, hogy ne iBooks-ban olvassam, hanem más appban. Ha ilyet javasoltok optimális megoldásnak, megveszem a megfelelő appot (kivéve, ha előfizetéses, az undorító).
Amazon Kindle app, amazon regiszracio (ingyenes), majd azott kapott emailcimre elkuldve nem jelenik meg olvashatoan?
Kipróbálom, köszönöm! Közben zamzaron konvertáltam egyet, működik.
Amúgy a Kindle app szebb/jobb/kényelmesebb könyvolvasásra, mint az iBooks app? Vagyis ma már csak Books.
Amig Androidos es WebOS-es tabletem is volt, addig a Kindle appot hasznaltam. Ha ma valamit at kell rakni, mar a bookot hasznalom mert kenyelmesebben syncel (es nincs is mas eszkozom).
Na majd megprobalom, de elege remiszto :D
Üdv, S.O.S.
Egy PowerMac G3 B&W oldalsó ventijének kell pörögni alapból?
(Kicseréltem egy ATX-es tápra, -5V elvágva, POK átkötve)
én úgy emlékszem: ment
Nem azonnal kérdés, csak elgondolkoztam, hogy miért van a Magic Keyboardon még mindig eject gomb.