Van egy Naviki nevű alkalmazás… Leginkább akkor szoktam ránézni, ha a párommal tervezgetünk egy közös tekerést.
De mivel otival járkálunk, így az ismeretlen területen inkább a “gúgülverdát” szoktuk nézni az aszfaltminőség miatt
Köszönöm szépen!
Üdv! Gyakori gondom iMac-en a legújabb OS-sel,h. nem tudom kikapcsolni, mert “folyamatban van” a család v.melyik iPhone-jának a szinkronizálása - ezért a Findert nem tudja leállítani… A Finder újraindítása sem segít. Az iPhone wifiről leállítása sem. Csak forog a szinkron az iPhone neve mellett. Rákattintva sem áll le. Egyszerűen beakad. Ilyenkor csak a hosszannyomott bekapcs. gomb marad. Mit tehetnék még? (Vagy egyszerűen kapcsoljam le az iPhone wifis szinkronját? Más?)
ez működik az osm térképekkel
Köszi Sala!
Visszatérő “vendégem” továbbra is az a rohadt UI hiba, illetve annak variánsai.
Most igazából csak kistrandlabdázza magát és be is dobja a törülközőt a gép.
Ez lehet háttértár/SSD hiba?
Ha csinálok egy reinstall-t, akkor sokáig nem jelentkezik a hiba. De egy idő után egyre sűrűbben.
Józan parasztival nagyon másra nem tudok gondolni.
Nyisd meg az Activity monitort és a system.log-ot, “hozd létre” a hibát, talán kideríthető az oka.
Sziasztok! van-e valami különbség a lightning és a jack-es füles között a csatlakozón kívül?
Ha a gyárira gondolsz, azt nem tudom. De mintha azzal reklámozták volna más gyártók a lightning füleseiket, hogy így használhatják a saját D/A konverterüket, mert az eszközből digitálisan jön ki a jel.
Az Apple MFI dokumentacioban egyetlen egy fajta DAC engedelyezett :D Gyanitom egyebkent, hogy ez pont ugyonaz a DAC, ami korabban a Jacket hajtotta.
Ebben az esetben marad az, hogy az analóg oldalon nyúlnak a jelhez?
Fiio-i1 tesztet olvasva, nem az jön le, hogy eget verő a különbség, inkább csak itt-ott finomítottak a kimeneten.
Amúgy, ha már itt a kérdés, “eldobható” kategóriás lightning-jack adaptert itthon be lehet szerezni?
Jellemzően kevés a BT kompatibilis zenekari keverő (Yamaha, Midas, DiGiCo, stb), és fixen telepített hangosító rendszer (valahogy nem ebben az irányban gondolkoznak). Viszont egyéb analóg bejárata van, amihez 30éve gyártanak kábelt. Az említett átalakító viszont fogyóeszköz. Esetleg tapasztalat, a gyári csomagolton túl melyik vált be?
Mit jelent az eldobhato kateogrias? Mert en a gyari 3 ezer forintosnal csak dragabbakat talaltam mas es mas gyartoknal. Igaz, Aliexpresses valtozatokat nem probaltam.
Ezt a tesztet nem ertem. Sehol egy grafikon, hogy mi jott ki az eredeti kabelen, sehol egy masik grafikon, ahol a jel/zaj arany lenne lathato.
A teszt számomra legkedvesebb része, amikor a telefon saját, és a tesztelt kimenetet hallás alapján összehasonlítják, és jönnek megfogalmazzák, hogyan változik a tér, és a hangszerek viszonya. De ehez nagyon figyelni kellett, és percek is eltelhettek amíg megtalálták a különbséget.
Teljesen igazad van, egy dokumentált mérés pontos tud lenni, de túl “mű”, nem reklám érték.
Ezzel szemben az emberi tapasztalat, ha megírják, abból a vásárló már tudja, milyen érzéseket kell keresnie.
Nade, pont ez a problema. Vanank dokumentalt felmeresek arrol, hogy ha vettel valamit, ami dragabb, mint kellett volna (dragabb, mint a konkurencia, elitebb erzest akar sugarozni, stb), akkor nem tudsz megfigyeles alapu tesztet szubjektiven kesziteni… Hiszen nem vallhatod be, hogy ■■■■ amit vettel :D
teljesen off, de az egyik kedvencem a kategóriában:
AudioQuest Diamond RJ/E Ethernet kábel - 0,75 m 400eFt/m áron. Aranyozott tömör ezüst vezetővel. Vagy mi. Ettől a 75cm kábeltől lesz igazi a hangzás.
De mondhatnám még a basszusgitár kábelt, aminek 6,3as jack mindkét vége, de az egyik fehér, másik fekete, bekötése teljesen hagyományos. Mágsem mindegy melyik vége a pedál, melyik az erősítő.
Lehet, hogy nem figyeltem eléggé az elektró órákon?
Mr “Slow hand” egy 8$-os gitarkabellel is pont olyan jol szol… :-)
Bar O nem a kabel miatt szol jol…
A hiba szerintem nem előidézhető. Random jelentkezik. Viszont amikor a jelét tapasztalom, akkor már hiába nyitogatok bármit is… Ugyanis csak ennyi látszik.
A UI teljesen kiszámíthatatlan helyeken/menükben/felületeken dobja el magát.
Most pl. a Safari menüsávjában egy fikarsznyi betű sincs, viszont a jobb oldalon megy az óra, wifi ikon…stb.
Csak van nyoma a system.log-ban.
Nekem valamelyik InDesign csinált ilyet, amikor belekattintottam egy méretező-mezőbe vagy a betűtípus-kiválasztó mezőbe, a system.log-ban szerepelt, hogy UI letiltva, később egy frissítéstől elmúlt.
Smart adatok? Ha van macports/fink/brew/stb csomagkezelod, akkor egy smartmontools telepites utan a smartcl parancs megmondja. Ha nincs, akkor kell keresni valami mast ami erre kepes (nem tudom, hogy mit, mert sose kerestem meg).
Sziasztok! szifon 6s, ma volt akksi csere, de a készülék még mindig azt irja ki, hogy cseréltessem ki, van-e valami módja, hogy ezt a dolgot megszüntessük akár itthon is?