Mi par evvel ezelott embeded rendszerekben hasznaltuk elso korben 4-8GB-s pendrive-okat, nagyreszt read only, es minimalis iras… 4-5 honapnal egyik se birt tobbet… nem hiszem hogy az elmult evekben javult volna ez a trend.
Haza erek belinkelem milyen van az rmb-ben. 128gb 90/90MB es hozza is.
Jó az is, hogy látszik mióta megy :)
Egy eve benne van a gepben es ezen van a dropbox, itunes, es a dj zeneim biztonsagi mentese.
Mondjuk biztonsági mentésnek lehet nem a legjobb, de jó egynek persze.
Nyilván nem ez az egy biztonsági mentésem van. Ez csak olyan ami mindig nálam van.
egy évet biztos :) de programot amugy se telepítenék rá, mert lényegesen lassabb mint az ssd.
Szeretnék vásárolni egy kindle olvasót. Szíven ütött, hogy magyarországra nem szállít az amazon(.com, .de). Találtam egy shoppinginthe.eu oldalt, ők azt mondják, pont erre találták ki őket. Megrendelem és megveszem az árút, szállítási címnek megadom őket, hozzájuk leszállítja az amazon az árut, majd kiszállítják nekem. Valaki használta már őket? Magamnak szeretnék venni, nem nekik.
Sajna segiteni nem tudok de tapasztalat engem is erdekelne :)
Kell egy ismerős, akinek küldetheted, aki továbbítja.
kindleshop.hu-n nincs?
Egyébként könyveket lehet rendelni. Legalábbis a főnököm rendszeresen rendelt magának könyvet tőlük, de ő is mondta, hogy elektronikai cuccot pl nem lehet.
És nem értem, hogy nem vagyunk olyan messze tőlük, hogy miért nem tudná megcsinálni ezt a szolgáltatást nálunk, biztos sok embert érdekelne, én biztos vevőjük lennék.
Az Amazon Prime sem érhető el nálunk sajnos, bár az személy szerint nem érint engem, de mennyivel jobb lenne, ha lenne az is meg az HBO Now meg a Hulu is. Vagy sokat akarok?
Amúgy meg lehet meg lehetne ezt beszélni @solareclipse tagunkkal is :D persze valami díjazás ellenében… :)
Ez mostanaban komolyodott idaig. En 6 eve vettem kindle-et, akkor meg az ingyen szallitas mellett az AFA-t is atvallaltak. Aztan szep lassan odaig jutott, hogy mar nem is szallitanak egyaltalan.
Dehogyisnem szállítanak ide, csupán egyes termékeknél jön elő ez a probléma.
Milyen termékeknél? Vagy ez totál változó?
Változó. (Az Amazon csak összefogja a beszállítókat.) Én eddig csak elektronikai cuccot rendeltem, pl. ez következik:
Van olyan ahol külsőbeszállítótol jön a termék, de ha “prime” logo ott van az árnál akkor tuti hogy amazon raktárból fog érkezni.
Ahogy Solar irta + ha kozepen a leiras alatt az “X neu”-ra kattintasz, akkor elojon a lista, melyik beszallitotol lehet rendelni meg a termeket.
Meg nezhetem innen (Belgium), hogy ha megrendelem, hova szallitanak, mert speciel hugomnak vettem mar igy kindlet.
De ha ez tenyleg nem mukodik dirketbe amazonrol akkor ez eleg komoly piaci resnek nez ki ;)
én a kindleshop.hu - ról rendeltem refurbished-et. jelentősen olcsóbb, csak nem eredeti a csomagolás (amit egyébként is kidobok)