Belkin Lightning Splitter

Tags: #<Tag:0x00007f8a1a599830> #<Tag:0x00007f8a1a599678>

Ha olyan elvetemült vagy, hogy zenehallgatás közben szeretnéd tölteni az iPhone 7-edet, de nem rajongsz a bluetooth fülesekért, akkor a Belkin megmenti a helyzetet. Október 10-től meg lehet vásárolni tőlük a Lightning Audio + Charge RockStar nevű cuccot 40 dollárért, ami az egy Lightning portból kettőt csinál.

1 Like

Arrol kar, hogy nem irnak, hogy mukodik-e ketto darab lightninges headsettel, pl kozos filmnezeshez vonaton/repulon. Bar az megjobb lenne, ha nem lenne ennyire bumszli.

A legeslegjobb az lenne, ha nem lenne rá szükség. Szerintem.

1 Like

Most inkabb az zavar, hogy helytol fuggoen vagy tableten vagy 17" MBP-n mozizunk utkozben, ez megoldhato osszesen 2db headsettel es egy elosztoval. Ha a tabletein sem lesz jack, a gepein meg nem lightning lesz a hangnak, akkor vagy 4 headset, vagy megint minndenfele atalakito es eloszto kell majd. Legalabb lenne konzisztens. Pl Lightning a MacBookon es MacBook Pron vagy USB Type C az iPhone/iPad vonalon.

1 Like

Ne haragudj, de ebben az epöllel értek egyet: sztem is fontosabb, hogy legyen Fenyő Miklós cipője színben, mint ez az egyszerre tölteni meg zenét hallgatni dolog. Én írok is nekik, mert van több szín ötletem, többet még nem árulhatok el, de ne lepődjetek meg, ha feltűnik nemsokára a store-ban a “koporsó barna”, a “sperm@ fehér” – ez kicsit átlátszó és csillog, valamint a “marihuana zöld”. :))

3 Likes

Amúgy szerintem az Apple tudta, hogy ez sok embernek fog fájni. De muszáj volt előbb utóbb meglépni. Akkor már inkább előbb, hogy minél hamarabb hozzászokjanak a júzerek no meg a gyártók is elkezdjenek végre másban is gondolkodni.

1 Like