Elfogynak a latogatok, csokken a bevetel…
Gyakorlatilag mar csak a frissen regelt userek es Titi van ott :D
Azt a jo k**** eletbe! Tudom hogy mindig van lejjebb, de ez azert eleg kemeny adblock nelkul.
Én nem használok adblockot és hasonlókat, igazából engem nem zavarnak a reklámok… általában… de ez azért már durva. Bár nem is tudom mit vártunk…
Pont tegnap olvastam, hogy meg nem erősített pletykák szerint Bruckheimer mégis felélesztené a CSI sorozatot egy új divízióval: CSI BM címen indulna, a nyomozás az eltűnt látogatók és/vagy regisztrált userek körül forogna, a pilotot asszem már be is rendelték. ;)
De mivel az egesz pilotot kitakarta egy teljeskepernyos reklam, buko is lett. A jobaratok joy-a megint hazavagott egy sorozatott :D.
Faxa, akkor buktuk a mozifilm-változatot is. :P
Elkezdtem kitakarítani a levelezésem és törlöm a régi nem fontos leveleket. Közben ráakadtam egy egészen érdekes levélre, amire még csak nem is emlékszem. A lényeg, hogy 2012 szept 11-én küldte nekem (ha jól tudom) az almalap és akkor már a beszmac új tulajdonosa (nevét nem írnám inkább ki - nem Konstantinról van szó).
Mikor Magyarországon elérhetővé vált a Viasat Play, akkor felhúztam magam, hogy flash alap lejátszó volt a weboldalon és 100%-ban zabálta állandóan a gépemet. Ekkor csináltam egy rögtönzött alkalmazást, ami csak annyit csinált, hogy a viasat weboldalának forrásából kiszedte a videó linkjét és lejátszotta QuickTime (h264) beépített lejátszóval. Ezáltal a gép terheltsége csak 50% lett. Persze nem volt nagyon plusz funkciója és semmi dizájn vagy ilyesmi nem volt, hiszen magamnak csináltam, de azért megosztottam a beszmacen még akkor.
Szóval az említett levélben egy kérés volt felém, hogy írhat-e egy szösszenetet a hírekben. Szerintem a beszmacről lehetett szó, de igazából nem tudok róla, hogy meg is jelent volna-e ilyesmiről hír. A válasz levelemet meg sajnos sokkal korábban kitöröltem.
Szóval ezzel kapcsolatban nem is akartam semmi különöset, talán csak annyit, hogy már akkor sem volt igazán érdekes hír, ha ilyen hírt akartak kirakni? :)
Az Almalap és a Beszmac tulajdonosa nem ugyanaz a személy.
Igen, közben nekem is leesett, csak hirtelen rákerestem a nevére és elsőként az almalapot dobta ki, és a levélben nem szerepelt, hogy hova szeretné kirakni a hírt. Szóval a keresési eredmény miatt hittem azt (rosszul), de közben találtam egy újabb levelet, ahol már konkrétan a beszmac-kel kapcsolatban kértem tőle segítséget.
Ómájgád, én meg korábban viccelődtem az eltűnt userekkel.
Nekem annyi, tuti összezárnak Mel Gibsonnal egy gabonakörökkel teli búzatáblán. ![]()
Megint egy csodálatos topic, néha élmény megnézni, hogy mi történik ott a “sötét oldalon” ![]()
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/48633/
Csak @Titi -t nem értem mért ilyen lelkes továbbra is ott, minden esetre elismerés a kitartásához ![]()
Ezt nem is igazán értem. Mármint a srácot. Megkérdez valamit, arra válaszolnak erre hülyének nézi a válaszadót. Van még mindig új a nap alatt :) vagy mi… :)
Ne izéljetek, úgy szégyellem magam… :)
(Te is lebuktál, mert olvasod!)
Amugy tenyleg miert tartasz ki ennyire?
Voltam úttörő. :)
A segítségre vágyók / szorulók nem tehetnek arról, hogy az üzemeltetők mit csinálnak rosszul.
Oke de akkor keresenek egy aktiv forumot. :)
Igen, néha oda nézek kíváncsiságból, de már nem tudom mióta nem jelentkeztem be, mert mindig kijelentkeztetett.
Ez ott egy ideje szokaban van, en neha meg beleolvastam miota idekoltoztunk de joideje mar nem.
Titit sem ertem, akar mekkora uttoromis, hogy miert jo az ha koszonom helyett a kedves edesanyjara gondolnak a valaszok irasakor.
Önsanyargató is vagyok, muszáj edződnöm.