Még egy érdekesség :D http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/48544/
Fuuu, ezt az agymenest. :D
Hahahahahaha :-)
:D (csak egy szmajlit akartam kuldeni, de nem lehet)
Titi :)))))))))))))))))
Most adták ki az új ájfónokat. De már az egy év múlva bejelentendő ájfónról írnak???
alap :D
sajnos
Ha jol remlik mar a megjelenes elott irtak mar a jovo evirol… de az lehet a 6s megjelenes elott volt :D Altalaban elolvasom a pletykakat is, de meg pletykanak sem mondanam ezeket :D
Holnap mar lesz iPhone 8S cikk is. :-D
Akkor mar legyen iPhone x masodik kiadasa ami ugye iPhone Xs- lesz es termeszetesen mar 8,5" telefon 😂
Én már csak a pletykák címét olvasom el, de az is már sok, mert azokból is kiderül minden mi lesz. És már nem lehet élvezni egy bemutatót sem, mert: “ezt is tudtuk már”. Amúgy meg számtalanszor van olyan, hogy valahol írnak egy pletykát majd a pletykát megcáfolják. És akkor kiderül, hogy mindegy lett volna, ha nem is írnak semmit sem. Csak már annyira nincs mit írni… :(
Biztosan lenne mit (írni), csak el vannak maradva.
Lenne mit irni szerintem is, de ahhoz kellene egyfajta kreativitas is, ami latszolag elegge hianyzik most az oldalrol.
Mar az imagazin is csak fordit.
mindig a fikázás… felesleges, energia és időrabló
Mivan?
Az egyébként érdekelne, hogy milyen saját tartalomra gondolsz a fordítás helyett. Magyar Apple-történés nem nagyon van, a tesztelhető cuccok száma is véges, miről kellene írni, ha nem arról, amiről a nagy Maces források írnak? Bejött a boltba Zámbó Árpy?
Az elejen voltak “oktatasok” vagy eppen tortenelmi erdekessegek. De lehetne programokat tesztelni vagy eppen ismertetni. Lehetne a gyakorlotabb felhasznaloknak a terminaltol es hasznalotarol rendszeresen irni… Stb. Persze ehez erteni kell es nem eleg csak egy idegen nyelvet beszelni.
Pl egy automator sorozatot elolvasnek. Vagy egy terminal okitast. A pletyka cikkeket mar sehol nem nyitom meg, olyanokat en is tudok vizonalni igy ennyi ido utan. Sot az se erdekel hogy melegfelvonulasra mennek vagy megint 10en atigazoltak a teslatol.
Kiegészíteném: Magyar fejlesztők, programok bemutatása (van is néhány blogon). Alkalmazások tesztelése, ajánlása egy-egy területen. Na és igen: celebekkel készíteni interjút, hogy miért pont Apple-t használnak. Pl ebből szívesen megnéznék egy videó sorozatot, hogy röhögjek. :D