BeszéljükMac hír fikázó.

Bizonyos értelemben nem kár a BeszMac-ért, a végefelé nagyon “elfajzott”.
Fórumélet? Ha vannak kérdések, lesznek válaszok.

1 kedvelés

Össze szoktatok még járni? Én időközben leköltöztem Szegedre, itt élek már 10 éve :slight_smile:

Ha jól tudom volt már egy fórum tali, illetve a kezdeményezés felmerül időről időre, hogy legyen valami :slight_smile:

Nyílván nem a régi, de több igazi bútordarab keményen kitart (mélységes tisztelet nekik). Nézz rám, én is más irányba fordultam, már szinte csak read-only üzemmódban vagyok ezen fórumon igaz, még Mac OS-t használok. Azért jó látni, hogy néha előkerülnek elveszettnek hitt ismerősök. :slight_smile:

meg szoktam fordulni pesten, ha úgy van, én szívesen benne lennék egy taliban :slight_smile:

1 kedvelés

hát engem is meglepett, hogy még ennyien együtt vagytok! Igazság szerint úgy kerültem elő, hogy nemrég újítottam be egy iPhone 13 Mini-t és egy M1 MacBook Air-t (2 év kimaradt nekem a mac-es létből, 2022 decemberében eldobozoltam a 2011 late Mac Mini-met, mert már végképp eljárt felette az idő).

Meséltem barátnőmnek, hogy azért van a mai napig ellenérzésem az iPhone-nal, mert annak idején nagyon felhígult a fórumunk az iPhone felhasználók által, pedig szerettem ezt a csapatot, voltunk szemetet szedni, illetve Titi által többízben bográcsozni és elkapott a nosztalgia, hogy egy online közösség így is működhetett…

Aztán jött a meglepetés, hogy a beszmek bezárt… de gúgli első találatra ez a fórumtopik ugrott elő, hatalmas örömömre :slight_smile:

Oh igen a Szúnyog szigeti szemétszedés :slightly_smiling_face:

nekem van egy rakat fényképem a kopaszi-gát taliról, meg arról, ami nálam volt Pakson. elő kellene keresni…

1 kedvelés

A gátiról van nálam egy tízperces, szerkesztett videó is, nem tudom, ki készítette.
Egy Neo által készített kép a 2011. szeptember 3-i, nálunk Tahiban tartott találkozóról:

3 kedvelés

az egyik kopaszi gátas eseményről nekem is van albumom, illetve egy másik taliról is, ami valami galériás kocsmában történt. A jó kis Kőleveses eseményekről viszont semmi fotóm… akkoriban még nem volt mindenki zsebében fotógép… :smiley:

Szia RasiTasi!