Bizonyos értelemben nem kár a BeszMac-ért, a végefelé nagyon “elfajzott”.
Fórumélet? Ha vannak kérdések, lesznek válaszok.
Össze szoktatok még járni? Én időközben leköltöztem Szegedre, itt élek már 10 éve
Ha jól tudom volt már egy fórum tali, illetve a kezdeményezés felmerül időről időre, hogy legyen valami
Nyílván nem a régi, de több igazi bútordarab keményen kitart (mélységes tisztelet nekik). Nézz rám, én is más irányba fordultam, már szinte csak read-only üzemmódban vagyok ezen fórumon igaz, még Mac OS-t használok. Azért jó látni, hogy néha előkerülnek elveszettnek hitt ismerősök.
meg szoktam fordulni pesten, ha úgy van, én szívesen benne lennék egy taliban
hát engem is meglepett, hogy még ennyien együtt vagytok! Igazság szerint úgy kerültem elő, hogy nemrég újítottam be egy iPhone 13 Mini-t és egy M1 MacBook Air-t (2 év kimaradt nekem a mac-es létből, 2022 decemberében eldobozoltam a 2011 late Mac Mini-met, mert már végképp eljárt felette az idő).
Meséltem barátnőmnek, hogy azért van a mai napig ellenérzésem az iPhone-nal, mert annak idején nagyon felhígult a fórumunk az iPhone felhasználók által, pedig szerettem ezt a csapatot, voltunk szemetet szedni, illetve Titi által többízben bográcsozni és elkapott a nosztalgia, hogy egy online közösség így is működhetett…
Aztán jött a meglepetés, hogy a beszmek bezárt… de gúgli első találatra ez a fórumtopik ugrott elő, hatalmas örömömre
Oh igen a Szúnyog szigeti szemétszedés
nekem van egy rakat fényképem a kopaszi-gát taliról, meg arról, ami nálam volt Pakson. elő kellene keresni…
A gátiról van nálam egy tízperces, szerkesztett videó is, nem tudom, ki készítette.
Egy Neo által készített kép a 2011. szeptember 3-i, nálunk Tahiban tartott találkozóról:
az egyik kopaszi gátas eseményről nekem is van albumom, illetve egy másik taliról is, ami valami galériás kocsmában történt. A jó kis Kőleveses eseményekről viszont semmi fotóm… akkoriban még nem volt mindenki zsebében fotógép…
Szia RasiTasi!