Megkértem hogy töröljenek az oldalról. Erre kitiltottak mint felhasználót de a posztjaimat nem törölték. A GDPR bevezetésekor újra elkellet volna kapásból fogadni a feltételeket nem? És ha nem teszed meg akkor törlődik mindened. De önmagában már a cookie is elégé nagy probléma úgy, hogy nem vagyok adatvédelmi ügyvéd. De van ismerősöm rá kérdezek már majd :D
A GDPR lassan ilyen buzzword lesz, korábban is volt info törvény, ami kb ugyan azt tartalmazta mint a gdpr csak a büntetés mértéke volt kevesebb.
Ne érts félre kérésre törölni kellene az adataidat, viszont a fórum hozzászólások nem hiszem hogy személyes adatkörbe tartoznak
Pedig de, volt akinek törölték is. Csak ugye nem én kértem elsőnek. Jobb lett volna ha elégeti a pénzt inkább mint, hogy megvette a beszmacet.
Ha egyszer meg tudjuk venni azt a domain-t akkor teszunk ra egy forward-ot ide. :)
Hát, nem biztos, hogy jó lenne magunkra húzni a beszmac történetét… Volt az a hackelős sztori meg minden… :D
Amúgy igen :)
De gyanítom sokáig lesz még az a domain fizetve.
Én örülök, hogy szépen lassan növekszik ez a fórum :) És nagy respect a csapatnak, hogy elindítottátok és csináljátok!
Valahol Magyarországon a nem is olyan távoli jövőben…
– Nagypapa, mi az a beszmek?
– Tudod, kisunokám, volt idő, amikor még nem az ájfón volt a leghíresebb epül termék, akkor oda jártunk megváltani a világot. Aztán jött az új tulajdonos, aki szakértelmével és szorgalmával péppé zúzta. Na azóta számoljuk az almában a magokat. :DDD
Sziasztok!
Köszi, esőjáró, h írtad :)
Újra itt, hosszú szünet után :)
Ezt most csak egyszer tudom likeolni, de nagyon sokszor szeretném :)
Úgy tűnik, az anyafórum végleges elvesztése új erőre serkentette gyermekét. :)
Újabb update három évre: Whois beszeljukmac.com
Pont most kerestem a hírfikázót, de elfejtettem, hogy beszmaces…
Mindegy, máshol lassan súlyosabb problémák vannak írás terén, mint anno a beszmacen volt.
Hwsw Windows 11 frissítésről:
A változást az egyelőre beta állapotban lévő 22000.346-os verzióban szúrták ki, amely ezzel bizonyos megjelenítési, Bluetooth, illetve 32 bites alkalmazások futtatási problémái mellett a jól megszokott kinézetű BSoD-t (Blue Screen of Death) is visszahozza.
Szóval a kék halál mellett visszajönnek a jó öreg hibák is!
Szerintem mindig is volt bsod, win 10 alatt is.
Én is beírtam a naptárba hátha…
Jaja, én is találkoztam vele. Viszont itt a lényeg, hogy ahogy megfogalmazták, úgy nem csak a kékhalált kapjuk vissza, hanem a szokásos megjelenítési/bluetooth illetve 32 bites alkalmazás hibákat is megkapjuk. Tehát a fejlesztés iránya a minél több hiba “gyártása”.
Sziasztok! Jó régi neveket látni! Srácok, mi történt a beszeljukmac.com -mal?
Mivel a keménymag nem maradt ott így az argonás újtulajdonosa pár millió elégetése után törölte.
Á, herclih vilkommen!
Csáó Titiii!
Sziasztok!
Na, hát ez mondjuk szomorú, hogy a régi fórum megdeglett. És itt, ezen a felületen van számottevő fórumélet? Azért az elmúlt 15 évben a fórum mint műfaj is veszített a fényéből.