Ettol meg a vevo hulye.
Lehetne zoom nem csak digitalis, 3d. Csak igy hirtelen, de nem lesz ilyen egyszeruen szarul nezki igy tuti nem rakna bele az apple, amugy mar 3-4 eve is voltak ilyen viziok.
Hehe, annak idejen, ha HAndras ezt igy leirta valamirol a Beszmac-en, akkor arra nagy osszegbe lehetett fogadni, hogy pontosan ugy fog kinezni/ugy lesz. :)
Rémlik, hogy régen beszmac-en olvastam, hogy 50k alatt nem igazán csinál semmit a rendőrség…
komolytalan az egesz… friss regisztralt nem is adhatna fel hirdetest egy ilyen tipusu forumon.
milyen tipusu forumon? már a kutya nem látogatja a beszmacet.
barmilyen szakmai tipusu forumon… az hogy nem nezi senki az ebbol a szempontbol igazabol lenyegtelen.
Akik előre küldik a pénzt megérdemlik, és az első alaklom után megtanulják. (ha pedig nem akkor nem tudom sajnálni őket) Tudom bunkó vagyok de ez van, megérdemlik.
Valamit én néztem el vagy most mi van?
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/apple_watch_ok_szeles_valasztekban_kedvez_aron_a_creatools_nal
Rosszul időzítették a cikk megjelenését?
ha végigolvastad volna a cikket, akkor láthatdnád, hogy csak a touch home gomb szakszerűtlen cserénél tilt le a telefon.
ugorj neki mégegyszer!
Az milyen hogy cserelsz egy alaktreszt es tonkre teszel egy masikat? :)
jah, de akkor nem vennel masik telot, vagy nem csinaltatnad meg a sajat szervizukben horror aron… az egyik legundoritobb ceg a vilagon.
Szerintem ez esetben majdnem igaza van az Apple-nek. Mert elvileg az ujjlenyomat-olvasó a felhasználói adatok biztonsága érdekében van benne. Ha ez megkerülhető alkatrész cserével, akkor semmit sem ér az egész. A “majdnem igaza van” probléma csak ott kezdődik, hogy új os telepítéskor vagy frissítéskor érzékeli, hogy cserélték a hardvert.
De aki buherálja a telefont, az tudja, hogy buherált, minek azt jelezni?
Csak, hogy legyen egy ellenpélda is, azaz ez egy hasznos cikk . Bár a megfogalmazás számomra még mindig hagy kívánni valót, tehát nem jön be egyáltalán… azaz még mindig nem értem, hogy ez egy blog akar lenni vagy hírportál.
Újabb gyöngyszem: http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/vigyazz_a_creative_cloud_frissitessel
A lényeg a cikk és az első hozzászólás! :)
Bár igaz én erről lemaradtam és fogalmam sincs, hogy okozott-e kárt a rendszeremben, de nem vettem észre. Pedig 5 nappal és 2 nappal ezelőtt frissült a Creative Cloud.
Viszont most ahogy ránéztem az ikonra (meg emlékszem, hogy tegnap is így volt), egyfolytában szinkronizál és nem hagyja abba. Valami beragadhatott nála.
Tim vs. FBI olvasói szavazás. Beszmeken 17 résztvevő, iMagazinon 1700…
A beszmacen inkább már csak lurkerek vannak. Kár.
Az igazság az, hogy én még mindig napi szinten olvasom ott a híreket. Bár inkább úgy mondanám, hogy naponta kb 1 cikkbe nézek bele átlagosan. De egyáltalán nem szólok már hozzá még ha lenne is mondanivalóm.
Nekem amióta lekerült a eszközsorrol, 2-3 hetente jut eszembe megnézem mi van a forumon, majd nyugtázom hogy semmi.