BeszéljükMac hír fikázó.

Iphone 6s plus - öröm beszmac-et olvasni, hogy a fél szöveg kilóg a képből és kicsinyíteni sem lehet…

Nekem iPhone6±on az húzott fel, hogy az apró hirdetéseknél legalább 5-6 teljes képernyőnyit kellett, hogy meglássam az első hirdetést.

Már megírtam korábban, általában nem hordom nadrágban :) Én szeretem, hogy ekkora, bár valszeg a sima 6s is elég lett volna méretre, viszont az +aksi miatt megérte a 6s+

Mostmar megvarom a 7et, de meg nem tudtam donteni hogy sima vagy plussz. Viszont nekem a zsebembe van mindig nincs mas opcio.

191cm vagyok es nem hordok szuk nadragot, de igen ettol en is tartok foleg melonal.

@bfecka Vegyetek ki a zsebetekbol vezetes kozben. :-D
En a konyoklobe szoktam tenni.

Hát szerintem próbáld ki majd zsebben mind a 2-t, csak szólj előtte az eladóknak, nehogy azt gondolják “haza akarod vinni fizetés nélkül” :D Én nem bántam meg a nagyobbat igaz van egy kis macera, ha nadrágban kell hordani és igen ha ott hordanám valószínűleg nekem is kikopna a gatyám, bár szerintem ez nem telefon méret kérdése, hanem inkább nadrág zseb szabás/minőség kérdése. Nekem amíg galaxy ace-em volt és a zsebemben hordtam akkor is kikopott a gatyám, sőt a fémpénztől is kikopik… De beletörődtem és igyekszem nem ott hordani ezeket a dolgokat. Jah általában H&M-ben veszek gatyát, 7-10k között, tehát azokról tudok nyilatkozni…

[OFF]
Szerintem el kéne kezdened apróhirdetések fogalmazásából élni, elég jól megy :D:D
[ON]

lehet megtaláltad a piaci rést, amire startup-ot kéne alapítani :D

Nem olvasom, amiota lement az Origo pletykarovatanak a szintjere.

1 kedvelés

Mar raktam a zsebembe de az nem olyan. “Deszkas” markakat hordok igy rajtam nincs szuk nadrag :) meg azert ezek tenyleg farmerbol vannak :)

Hehh, én turiból öltözködöm. Fogalmam sincs milyen minőségű gatyákat hordok, de még egy zsebem sem lyukadt ki a telefontól. Mondjuk én sem hordok szűk nadrágot, de nem is hordok deszkásat sem. Viszont egyetlen egy nadrágomban nem fért el a telefon. A többiben mindben elfér. Igaz néha kicsit eldeformálja a nadrágot és rondán néz ki (ilyenkor visszaforgatom függőlegesbe), meg nagyon látszik a téglalap alakja, de ez sem zavar.
Szóval nekem semmi kényelmetlenséget sem okoz a nadrágban hordása. Ja igen, a telefon: iPhone6+.

Felsőruházatot nem szoktatok hordani? :)

Minek az? Mi itt kozepnemetorszagban mar ugyelunk mint a vikingek.

1 kedvelés

(ja, hogy “úgy élünk” :))))

Nem mi ugyelunk mert mi vikingek vagyunk :p

http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/frissuelt_a_transmission
Emlékszem évekkel ezelőtt a warez hozzászólásokért is megdorgálás járt… most már ők hívják fel a figyelmet…

Azert ez pro-kontra alszentkedes.
Persze, a torrent forgalom igen jelentos resze warez. De nem az egesz. Es a Transmission hasznalatanal nem feltetel a kalozkodas. Nepszeru program, sokan hasznaljak. Inkabb ez legyen hir, mint a 250milliomodik “lehet, hogy sziv-alaku lesz az iPhone 9se rozsaszin valtozata”.

3 kedvelés

A linux telepitok torrent forgalma ha eleri a 0,1%-ot vendegem vagy egy italra.

Az ugye megvan hogy ezen kivul lehet meg masra is hasznalni ezt a technologiat, talan a facebook az aki torrentet hasznal a frissiteseinek celba juttatasara.

A Facebook pont illik ide, bar azt nem tudom, hogy tenyleg hasznaljak-e.
Mindenesetre a torrent protokoll tok jo eszkoz, hogy sok adatot hatekonyan juttassunk el sok emberhez, de szinte mindenki csak warezra hasznalja.
A Facebook tok jo eszkoz, hogy sok informaciot juttassunk el hatekonyan az ismeroseinknek, de szinte mindenki csak idiota kepek megosztasara hasznalja :)

3 kedvelés