Igen nagyon hasznosnes mar seedeltem en is kezdo zenekar albumat (haverok voltak) vagy eppen zenei project videoanyagat. De ha csak megnezed az ncore szamait te is tudod hogy ezek a dolgok eltorpulnek.
Egyébként természetesen én is tudtam, hogy nem csak warezre használják sőt én is rengeteg legális dolgot töltöttem már le a segítségével. És azt is tudtam, hogy így fogtok reagálni :D
Inkább csak azt akartam érzékeltetni, hogy szerintem a “régi fórumon” nem került volna ki ilyen programról hír, amit a nagyközönség warrezre használ csak.
Nem beszmac, még csak nem is a hír a lényeg, hanem versION hozzászólása érdekes nekem:
Kiváncsi vagyok, hogy találkoztatok-e már a hozzászólásaival? Én rengetegszer futok bele. Az esetek nagy többségében hülyeségeket ír. Már van olyan fórum, ahonnan kitiltással fenyegetőznek. De rendre minden egyes hozzászólására óriási letolásikat kap különböző emberektől.
De ez a hozzászólás még nálam is kiverte a biztit.
Megvette a gépet és már másnap visszavitte. Aztán hogy nem vették vissza “tönkre tette”. Ezután hibalistát ír. Nem írja, hogy miért vitte vissza, lehet, hogy eleve a “hibalista” miatt, de érdekes, hogy panaszkodik azok után, hogy “tönkre tette”.
Ami még viccesebb, hogy fejlesztő. Legalábbis elmondása szerint. Egyszerűen nem tudom hová tenni a fazont.
Én nem tudom eldönteni, hogy Airje, vagy MacBookja van. Rendszerint kikerülöm a hozzászólásait. :)
Pont ugyan ez a kérdés merült fel bennem is :D
jaj version a kedvencem :) minden alkalmat megragadok, hogy írjak nek :D
Csak zárójelben: a WiFi-probléma eléggé közismert, az USB 3 – Bluetooth interferenciáról is tudunk.
Nekem meg soha nem volt bajom wifivel, egyetlen ertelmetlen hibam volt eddig az ha az ssd a vinyo helyen volt az odd helyre pedig beraktam a vinyot (5.2es mb) akkor folyamatosan random szerencsekerek percekig. Amikor megcserletem a kettot (igaz igy nem lett sleep lehetoseg) minden jol mukodik.
Na, kiderült, hogy fertőzött az új Transmission. Erről is ír külön cikket a beszmac. Viszont azt írja, hogy ez egy újfajta károkozó ami nem volt még OSx-en. Ok, ilyen titkosítós kártevő tényleg nem volt. Sőt nem is értek a kártevőkhöz, hogy milyen típusúak vannak. Viszont nekem trójainak tűnik hiszen egy másik megbízhatónak vélt programmal került fel. Hogy is van ez?j
Ransomware eddig tenyleg nem volt OsX-re. Windows alatt mondhatni megszokott, de itt tenyleg ez az elso.
Itt nem az a kerdes, hogy hogy jut be a gepre. Abbol a szempontbol trojai, olyan mar volt.
De olyan, ami titkositja a fajljaidat majd penzt ker a feloldasert, olyan meg nem.
Igen, elfelejtettem írni, hogy a beszmac malwareként emlegeti.
Imagazinon van egy ertelmes cikk rola.
Egyébként persze, hogy én is frissítettem. Viszont egy hozzászólásnál olvastam, hogy csak azok fertőződtek meg, akik a honlapról töltötték le. Én a programon belül frissítettem. Átnéztem a leírások alapján, hogy mit kell keresni és szerencsére nem találtam a fertőzésnek nyomát sem.
Még mindig nem akarok külön topicot szentelni az illetőnek, de találtam egy vele kapcsolatos oldalt. Pontosabban van egy másik felhasználó és az ő hozzászólásaikat teszik közre.
Érdemes elolvasni az első megjelenő hozzászólást, hihetetlen:
http://versesgeri.tumblr.com/post/139225848856/felesleges-erőlködni-az-apple-elbukott
Sírok :D :D :D :D
bakter, hogy valakinek ennyi ideje legyen…
Ezt soha nem fogom megerteni…
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/48343/
Többször is próbáltam értelmezni, hogyan értelmezi a szerző ezt a mondatot, de valahogy sehogy sem jön ki:
"Az USB-C szabványnak köszönhetően ráadásul ezzel a kábellel gyorsabban feltölthető a 12,9 colos iPad Pro, mert az Apple a kisebb iPad Pro-ból kispórolta az USB 3 támogatást."
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/aprobb_hardveres_frissitesek
Ahogy értelmezem ez azt jelenti, hogy azért lehet gyorsabban tölteni a nagyobbik iPad Pro-t, mert a kicsiben nincs USB3 támogatás. [szarkazmus]Szerintem tök logikus az egész.[/szarkazmus].
Megkondom mi bajom van a beszmac hírekkel:
"Az nyilvánvaló, hogy az Apple mit frissített Androidon: az Apple Music alkalmazást"
Ezzel a mondattal úgy érzem, hogy hülyének nézi az olvasót: “Nem tudtad, hogy androidon csak Apple Music program érthető el az Appletől, ilyen ■■■■ vagy?” Ahelyett, hogy: "Apple frissítette egyetlen Android alkalmazását az Apple Musicot."
Aztán egy másik: “A Google úgy döntött, hogy a mai naptól …” Nyilván ha valamit megcsinált, akkor úgy döntött, elég lenne ennyi: "A Google a mai naptól …"
Miért kell ilyen hülyén fogalmazni? Miért nem lehet csak a száraz tényeket leírni? Még mindig az a legnagyobb bajom a hírekkel, hogy se nem hírportál se nem blog. Ilyeneket blogokon szoktak írni. De ahhoz meg hiányzik a saját vélemény. Hírportálhoz képest meg már túlontúl személyes megjegyzésekkel teli, fricskákkal teli. Nem beszélve arról, hogy a cikkek végén levő kérdésektől is falra tudnék mászni, hiszen az olvasó ha akarja úgy is leírja véleményét, nem kell külön fel tenni a kérdéseket ehhez!
(Lehet inkább a dühöngőbe kellett volna ezt írnom :))
De komolyan: miért olvasod? Ott az iMagazin, az Appleblog, iJoe MacMagazinja vagy az Almalap. Mindegyik jobb, mint a beszMac.