BeszéljükMac hír fikázó.

Igen nagyon hasznosnes mar seedeltem en is kezdo zenekar albumat (haverok voltak) vagy eppen zenei project videoanyagat. De ha csak megnezed az ncore szamait te is tudod hogy ezek a dolgok eltorpulnek.

Egyébként természetesen én is tudtam, hogy nem csak warezre használják sőt én is rengeteg legális dolgot töltöttem már le a segítségével. És azt is tudtam, hogy így fogtok reagálni :D
Inkább csak azt akartam érzékeltetni, hogy szerintem a “régi fórumon” nem került volna ki ilyen programról hír, amit a nagyközönség warrezre használ csak.

Nem beszmac, még csak nem is a hír a lényeg, hanem versION hozzászólása érdekes nekem:

Kiváncsi vagyok, hogy találkoztatok-e már a hozzászólásaival? Én rengetegszer futok bele. Az esetek nagy többségében hülyeségeket ír. Már van olyan fórum, ahonnan kitiltással fenyegetőznek. De rendre minden egyes hozzászólására óriási letolásikat kap különböző emberektől.
De ez a hozzászólás még nálam is kiverte a biztit.
Megvette a gépet és már másnap visszavitte. Aztán hogy nem vették vissza “tönkre tette”. Ezután hibalistát ír. Nem írja, hogy miért vitte vissza, lehet, hogy eleve a “hibalista” miatt, de érdekes, hogy panaszkodik azok után, hogy “tönkre tette”.
Ami még viccesebb, hogy fejlesztő. Legalábbis elmondása szerint. Egyszerűen nem tudom hová tenni a fazont.

Én nem tudom eldönteni, hogy Airje, vagy MacBookja van. Rendszerint kikerülöm a hozzászólásait. :)

1 kedvelés

Pont ugyan ez a kérdés merült fel bennem is :D

jaj version a kedvencem :) minden alkalmat megragadok, hogy írjak nek :D

1 kedvelés

Csak zárójelben: a WiFi-probléma eléggé közismert, az USB 3 – Bluetooth interferenciáról is tudunk.

Nekem meg soha nem volt bajom wifivel, egyetlen ertelmetlen hibam volt eddig az ha az ssd a vinyo helyen volt az odd helyre pedig beraktam a vinyot (5.2es mb) akkor folyamatosan random szerencsekerek percekig. Amikor megcserletem a kettot (igaz igy nem lett sleep lehetoseg) minden jol mukodik.

Na, kiderült, hogy fertőzött az új Transmission. Erről is ír külön cikket a beszmac. Viszont azt írja, hogy ez egy újfajta károkozó ami nem volt még OSx-en. Ok, ilyen titkosítós kártevő tényleg nem volt. Sőt nem is értek a kártevőkhöz, hogy milyen típusúak vannak. Viszont nekem trójainak tűnik hiszen egy másik megbízhatónak vélt programmal került fel. Hogy is van ez?j

Ransomware eddig tenyleg nem volt OsX-re. Windows alatt mondhatni megszokott, de itt tenyleg ez az elso.
Itt nem az a kerdes, hogy hogy jut be a gepre. Abbol a szempontbol trojai, olyan mar volt.
De olyan, ami titkositja a fajljaidat majd penzt ker a feloldasert, olyan meg nem.

Igen, elfelejtettem írni, hogy a beszmac malwareként emlegeti.

Imagazinon van egy ertelmes cikk rola.

Egyébként persze, hogy én is frissítettem. Viszont egy hozzászólásnál olvastam, hogy csak azok fertőződtek meg, akik a honlapról töltötték le. Én a programon belül frissítettem. Átnéztem a leírások alapján, hogy mit kell keresni és szerencsére nem találtam a fertőzésnek nyomát sem.

Még mindig nem akarok külön topicot szentelni az illetőnek, de találtam egy vele kapcsolatos oldalt. Pontosabban van egy másik felhasználó és az ő hozzászólásaikat teszik közre.
Érdemes elolvasni az első megjelenő hozzászólást, hihetetlen:
http://versesgeri.tumblr.com/post/139225848856/felesleges-erőlködni-az-apple-elbukott

Sírok :D :D :D :D

bakter, hogy valakinek ennyi ideje legyen…

Ezt soha nem fogom megerteni…
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/48343/

Többször is próbáltam értelmezni, hogyan értelmezi a szerző ezt a mondatot, de valahogy sehogy sem jön ki:

"Az USB-C szabványnak köszönhetően ráadásul ezzel a kábellel gyorsabban feltölthető a 12,9 colos iPad Pro, mert az Apple a kisebb iPad Pro-ból kispórolta az USB 3 támogatást."
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/aprobb_hardveres_frissitesek

Ahogy értelmezem ez azt jelenti, hogy azért lehet gyorsabban tölteni a nagyobbik iPad Pro-t, mert a kicsiben nincs USB3 támogatás. [szarkazmus]Szerintem tök logikus az egész.[/szarkazmus].

2 kedvelés

Megkondom mi bajom van a beszmac hírekkel:
"Az nyilvánvaló, hogy az Apple mit frissített Androidon: az Apple Music alkalmazást"
Ezzel a mondattal úgy érzem, hogy hülyének nézi az olvasót: “Nem tudtad, hogy androidon csak Apple Music program érthető el az Appletől, ilyen ■■■■ vagy?” Ahelyett, hogy: "Apple frissítette egyetlen Android alkalmazását az Apple Musicot."
Aztán egy másik: “A Google úgy döntött, hogy a mai naptól …” Nyilván ha valamit megcsinált, akkor úgy döntött, elég lenne ennyi: "A Google a mai naptól …"
Miért kell ilyen hülyén fogalmazni? Miért nem lehet csak a száraz tényeket leírni? Még mindig az a legnagyobb bajom a hírekkel, hogy se nem hírportál se nem blog. Ilyeneket blogokon szoktak írni. De ahhoz meg hiányzik a saját vélemény. Hírportálhoz képest meg már túlontúl személyes megjegyzésekkel teli, fricskákkal teli. Nem beszélve arról, hogy a cikkek végén levő kérdésektől is falra tudnék mászni, hiszen az olvasó ha akarja úgy is leírja véleményét, nem kell külön fel tenni a kérdéseket ehhez!
(Lehet inkább a dühöngőbe kellett volna ezt írnom :))

De komolyan: miért olvasod? Ott az iMagazin, az Appleblog, iJoe MacMagazinja vagy az Almalap. Mindegyik jobb, mint a beszMac.