Fight :D
Emlékszem, nekem is ő volt az egyetlen, akit letiltottam, de minden hozzászólásnál rákattintottam, hogy megnézzem mit írt, mert mégiscsak érdekelt. Szóval kivettem a letiltott listáról!
Amúgy nem emlékszem, hogy pontosan miért volt ez így, velem nem volt vitája!
A pontos vitara mar n sem emlekszem, csak arra h tenyleg nagyon ideges lettem, de mindegy is. :)
Hát, fiúk, sajnálom, ez már csak ilyen műfaj:
ha valakinek határozott véleménye van,
az bizony megosztó lehet.
De vér nem folyt, és ha mára senki sem emlékszik a konkrétumokra,
akkor olyan komoly sérülést senkiben nem okozhatott… :)
Nagy Konstantin -cikkiro, egy foiskolas/egyetemista. Meg annyira tapasztalatlan, hogy azt sem nem fogja fel,hogy gyakran (-altalaban-) hulyeseget ir.
David Peter- Tulaj. Ertelmes, joindulatu es kialakult kapcsolatrendszerrel rendelkezik a magyar Apple/Apcom csatornasok (sales, edu, training) kozott.
Erdekes… Amikor egyszer (2010 v 2011, a bM megvetele utan) a nyugati teren beszelgettunk (es gondolkodtunk harman h erdemes e beregelni a BM-t mint Apple online User Group), nagyon megfontolt, jozan allaspontot tanusitott. Meg a UG regisztraciot is a regi bM tagokkal akarta megbeszelni. A cupertinoi UG osztallyal vartam egy darabig, aztan (mivel zold utat nem kaptunk a bm felol) csendesen leallt az ugy…
Nem tudom… Talan jobban jart volna a bm mint UG (bar PRO vonalon 2009 mar keso volt a magyar es orosz FCPUG-nak mivel az Apple a prosumer fele valtott, de a consumer vonal talan ment volna), es talan mint nehany portal, amelyre az Apple buzz marketingesek felfigyelnek es eszkozkent hasznalnak (pld seeding), jobban jart volna mindenki mint a Konstantin (-gyakran-) suletlensegeit olvasni…
Pedig ilyen kapcsolatrendszerrel siman lehetne erdekesebb cikkeket is nyilvanossagra hozni. Kar erte. Utoljara 2015 februarjaban kertem a bM-et email-ben hogy kerem, kozoljek: 2015-ben Magyarorszag is reszt vesz az ADE programban… de meg egy rovid valaszt sem kaptam.
Persze, ertheto… Mit er egy ADE program ha Konstatin hulyesegeivel (pelda) ossze lehet barmolni egy portalt, amelyen sok forumtarssal talalkoztunk es ahol rengeteg ertekes informacio halmozodott fel az evek soran…
Sajnos erre tart a vilag, minnel tobb tartalom a nepnek… akik 3 percenkent frissitgetik az oldalakat, a minoseg pedig mar nem igazan szamit. Persze tisztelet a kivetelnek.
Tudom nem vigasz, de van rosszabb is. Egyszer valamelyik blikkszerű nagy magyar portálon volt egy cikk, aminek a címe kb az volt, hogy “Kitiltották az összes iPadet az egyik angliai stadionból”. Nos a cikkben egyáltalán nem szerepel az Apple sem iPad, hanem az összes 7" méretnél nagyobb tabletet kitiltották.
Ez az olvasottság hajhászás mindennél rosszabb!
Az a bM tragédiája, hogy így sincs (megfelelő) olvasottsága.
Köszönöm a felvilágosítást! :)
(Ha valaki ennyire képben van, az csak az ottani unregistered [vagy hasonló] nevű kiválóan képzett nick lehet, ugye? ;) ) jav.: Utánajártam, helyesen ez volt a nick: _
Egyébként nem foglalkoztam a kérdéskörrel a változás megállapításán túl, nincs is jelentősége,
csak megemlítem, hogy bennem kb. úgy csapódott le ez az egész, hogy valami újgazdag, lelkes, kicsit talán sértődött, de nem túl értelmes fickó kalapálta szét az egészet. A híreket jó ideje nem nagyon olvastam, úgyhogy nem személy szerint a Konstantint akartam ekézni, Ő inkább csak szabad kezet kapott (vagy nincs korrektora, ami szervezési kérdés), bár a színvonal esésére ez nem metség, max. magyarázat.
(Jómagam leginkább a pikk-pakk átlátható kommentelési rendszer szétbarmolása előtt álltam értetlenül, ennek okán aztán ott is hagytam az egészet.)
De ez az egész már történelem… ;)
David Peter aki a mostani designet elkovette? Az egesz oldal hanyatlasaert egy ember felelos es ez nem a Konsztantin, hanem a beszmac nevu felhasznalo. Aki a borzalmas kommunikaciojaval design ujitasaval szepen mondva teljesen leszarta masok velemenyet.
Engem a design szinte hidegen hagyna (ha áttekinthető lenne), amennyiben a tartalom megfelelne.
A designak a felhasznalast kell segitenie szoval lehet, hogy hidegen hagy, de igen fontos.
Jó ezt tudni.
Jajaja, kicsit olyasféle ez (szerk: a dizájn), tudod, mint a csomagolás:
fontos, mert előszörre pl. a szépen csomagolt, de rosszabb minőségű árút is el lehet adni drágábban.
Emlékezz a kaják vagy édességek csomagolására a pulton. ;)
Mindig van lejjebb…
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/aladlo_elppa_za_otahsavlo_si_arlab_lorbboj
Reménykedj, hogy elérnek egyszer a cicisnénikhez is. :D
Ez nem a 80-as evek :), ma mar az keves.
Kicsit OFF, de beszeljukmacen már nem tudok privátott írni csak kapni. Eki fórum társunk írt nekem hoyg jönne csak nem tudja a fórum webcímét valaki megírná neki? az almamag.com (van egy olyan érzésem hoyg szürik a levelet amibe leírom a forum címét).
Kuldtem neki email is, meg pmet. Beleirtam egy szep uzenetet az adminoknak is mert ugy ugyis elolvassak;)
Ha beleírtam az üzenetbe az almamag.com akkor nem is láttam az elküldött levelek között. most írtam egy olyan hogy vévévé pont almamag pont kom, így már láttom :D.