BeszéljükMac hír fikázó.

A teljesség kedvéért:
iHungary-n megjelent egy cikk, aminek a címe, hogy “Kiderült hogy miként törte fel az iPhone 5c titkosítását az FBI”. Mindegyik portálon korábban csak találgatást olvastam ezzel kapcsolatban. Viszont felkaptam a fejem a cím miatt és el is olvastam a cikket. Erre ez volt benne: “A napvilágot látott hírek után nem sokkal készült egy teória arról, hogy mégis hogyan törhették fel a szóban forgó telefont.” Tehát csak teória, azaz nem biztos. És akkor az utolsó bekezdésben a lényeg: “Hogy ez mennyire igaz vagy sem, azt sajnos nem tudjuk.” Most akkor miért is írtak erről? Persze értem én, hogy legvalószínűbb ok az, amit a cikk is ír, de nem azt erősítették meg, hogy pontosan hogyan is törték fel a titkosítást. Mégis a címben eléggé biztosan kijelentették, hogy kiderült a módja…

http://ihungary.hu/2016/04/08/kiderult-hogy-mikent-torte-fel-az-iphone-5c-titkositasat-az-fbi/

Ti amugy szeretitek szivatni magatokat? :)

1 kedvelés

Én azért olvasom még mindig mindkettőt, mert van hogy valamelyik tényleg értékelhetőt kitesz vagy valami olyasmit amit máshol nem találok meg. Ilyen persze ritkán fordul elő. És van olyan, amikor becsalnak ilyen címekkel, hogy mégis elolvassam. Szóval én továbbra is fogok ide beküldeni ilyen jellegű cikkeket :D

Hehhe, második hozzászólásod a témához :smiley:
Persze be lehetne illeszteni ide @esojaro összes hozzászólását is, ami szintén erről szól :smiley:

1 kedvelés

Idonkent ranezek, hatha valtozott valamit. Sajnos mindig rossz iranyba…

Olyat raknak ki amit mashol nem talalsz?
Ha jol emlekszem akkor te nagy rss-zos vagy, kosd be a pl verge-t, ami azon van az lesz 2 napon belul leforditva beszmacen.

Szerintem tökéletesen szinkronban vagyok az összes többi hozzászólással, amit úgy lehet összefoglalni, hogy “a beszmac híreit egy … szerkeszti”. Nem tárgyi tévedésekre mutattok rá, hanem hőbörögtök, ez már megint mekkora baromság. De ha nektek ez jó… :)

Ez az, hogy el sem olvasom már a posztok igen nagy részét, mivel máshol is találkozom velük. De azért így is gyakran belefutok ilyesmibe. Nincs ezzel semmi gond sem. Vagyis van, de mit lehet tenni? Hihetetlen amúgy, hogy ez a téma is megélt 200 bejegyzést. Azt hittem csak egy pár lesz itt amit én szorgosan leírok majd. :)

Holnap kb majd ezt olvashatod rengeteg felreforditassal pl:
https://www.facebook.com/dezeen/posts/10154110160793674

:)))

Ez már lefutott pár napja mindenhol :)

1 kedvelés

Eppen sorsolnak valami (amugy altaluk is a foldig lehuzott) szoftverbol 4 darabot a hirhez kommentelok kozott. Amiben az az extra optimista, hogy az elmult hetekben jo ha ket hirnel volt negynel tobb komment…

Komoly marketing fogas… :D

Egyébként az a baj, hogy alapvetően igaza van Konstantinnak. Legalábbis a screenshotokat elnézve. Még ha el sem olvasom, hogy mi tud, akkor sem fogok kiadni pénzt, ha így néz ki. Főleg pl a vissza gomb “katasztrófa” helyen szerepel.
Az Apple rengeteg leírást ad arról, hogy hogyan kell kinéznie az alkalmazásnak. Milyen elemet, gombot hova kell tenni, hogy könnyen átlátható legyen az alkalmazás.

Frankon megoldotta a problemat, erdemes megnezni a kommenteket… felelmetes hogyan szetbarmoltak az egesz oldalt, lassan eleri azt a szintet amikor mar a domain-t se erdemes meghosszabitani.

Sziasztok!

Jó látni a sok régi arot (vagyis nicket) :)
(Volt vmi gond a gépemmel, és hirtelen próbáltam találni egy autentikusnak mondható oldalt,
mert a beszmac feldobta a pacskert, ugye. Na így találtam ide. A problémát végül aztán megoldottam a beszmac régi fórumjából származó válasz alapján két nap kisérletezés után, de nem is ez az érdekes…)

Nem tudom megállni, hogy ne említsem meg, milyen furcsa,
hogy ilyen hosszú életű topic van a döglött oroszlán rugdosása ügyében.… ;)

Csak ennyi, és persze én is sajnálom, hogy idáig jutottak a dolgok.
További minden jókat kívánok, cc.

3 kedvelés

Hohó!!! :)))) De jó, hogy idetaláltál! :)

Szerintem itt nem a döglött oroszlán rugdosása zajlik, hanem az elmúlása felett érzett fájdalom feldolgozása kommunikációs eszközökkel. :D Szóval a topik terápiás célokat szolgál. :D

3 kedvelés

Szinte pontosan ezt akartam írni. De nyilván nem ilyen szépen megfogalmazva :)

:) Ez nagyon szép költői kép volt,
és őszintén örülök, ha valakinek segít, hogy így látja! :)

Az egészet hamar rövidre lehetett zárni,
mert próbáltam figyelembe venni néhány dolgot, olyanokat pl. hogy:
– a dolgok változnak és amúgy is mulandóak;
– egyszerűen csak megszokássá vált odajárni és segítségnek gondolni az ügyködést, jó volt ugyan, de azért nem létkérdés;
– és minderől le lehet szokni;
– pénz beszél, kutya ugat;
– stb. (és ide mindenki azt gondol, amit akar)

Emlékszem, volt vmi hosszúra nyúlt,
néhol már talán személyeskedésbe forduló vitám a mára tulajdonossá váló
Konstatinnal a “fotóvariáló” topicban a szabályok értelmezését illetően,
és hát… hogy is mondjam… ha azóta nem fejlődött a gondolkodásmódja,
akkor egy honlap birtoklása aligha fog segíteni rajta,
mi több, annak megjelenése pontos kórkép/korkép is. ;)
De nem akarom bántani, biztos van neki elég baja…

1 kedvelés

Nem kell ezt tul gondolni szimplan szetbarmoltaknaz egeszet. Mostmar biztosan latjak a forgalmi adatokbol, hogy kar volt.

Én is emlékszem, hogy neked több emberrel is hosszúra nyúló vitád volt, köztük velem is :slight_smile: Nem bántás, de te voltál az egyetlen ember a tiltva volt nálam beszmacen. Viszont az már a múlt, üdv a fórumon!

Én úgy tudom, hogy ő nem tulajdonos, de már nem emlékszem hol olvastam ezt az infó. Mindenesetre igaz, hogy nekem sem szimpatikus sokszor a gondolkozás módja.