borzasztó szállások

itt ülünk beöltözve a dobogókői walden-hotelben. azért beöltözve, mert alig van fűtes. ez ellen lehetnsegíteni, mert felöltözünk.
viszont a fürdőkben borzsasztó csatornaszag van. először azt hittem kiszáradtak a vízzárak, de hiába pótolom, a szag nem tűnik.
kirandulni jöttünk, de mivel esik, meg este is van, ezért itt ülünk a szobában. ahol tv adás nincs, az előtérben meg kiégett a lámpa. a “műszakos kolléga” meg már otthon.
mindez 9.500/fő/éj, ha a gyerekeket is teljes árunak számolom.

csak azért nyitottam ezt a topikot, hogy kiirjam a csalódottságomat, itt a Föld szívcsakrájától néhányszáz méterre.

1 Like

Veled vagyunk, Sala! :(

Hasonlo tortenet: Dublin, Sandyford Industrial Estate - ez kb a Grafisoft Park megfeleloje -, apartman, 110 eur/ej. Futes nincs, ejszaka viszont olyan zaj van, mint amikor fesuvel es selyempapirral zenel valaki. Reggel derul ki, hogy az ablakkeret es a fal kozott kb. 3 centis res van, ujsagpapirral kitomve…

mindent megértek, de én masszívan melózom… :/

Ha kidolsz, es pihenned kell, ne menj dobogokore. :D

nagyon helyes! én is nyomtam egész évben, épp ideje volt kkruccanni egy kicsit.
adalék, hogy a mai reggelihez a zöldségestál a tegnapi volt :)

Addig jó, míg a tál volt a tegnapi és nem a rajta lévő zöldségek :D

Hetente hét éjszakából négyet-ötöt ilyen-olyan szálláson töltök, mondhatni masszív gyakorlatom van az ilyenekben. A csatornaszag ellen talán kevésbé tudnék mit tenni, de összeraktam magamnak egy hordozható hősugárzót ami szépen elfér az utazótáskámban (mert ugye saját fűtőtestet tilos használni), éppen az ilyen esetekre.

Meglepő módon Ausztriában is rengeteg ilyen lepukkant szállás van. Volt, ahol attól féltünk, reggelre eltűnik az egyik vesénk. Amikor szóvá tettem, hogy hideg van, az volt a válasz, hogy egyész Ausztriában hideg van. Reggel pedig mertem kérni még egy-két szelet felvágottat, majdnem fejvesztés lett belőle.

Aki ritkán utazik, annak nyílván csalódás az ilyen, de én már fel sem veszem, hanem felszerelkezem a kellemetlenségek ellen amennyire tudok. Pl. nagyon meg tudnak lepődni a szállásadók azon, hogy reggelire nem kávét kérek, hanem narancslét. El sem tudják képzelni, milyen az, ha valaki nem kávézik. Sorolhatnám még reggelig, de nem akarom untatni a nagyérdeműt.

Kitartás @sala!

2 Likes

megmásztuk a rám szakadékot-oda vissza, aztán hazajöttünk :)
sok szálláson megfordulunk rengeteget túrázunk, ennél csak a sárvári wolf panzió volt rosszabb, vagy egyéb más szempontok alapján kb. egyformán ■■■■

(Beugorhattatok volna hozzánk.)

na, majd legközelebb!
az a baj, hogy hiányérzettel jöttünk haza, amit majd pótolnunk kell

En heti csak 3 ejszakat toltok mashol :). De nekem is tulelo csomag van most eppen egy uj kollegaval vagyok csak pislogot elso ejszaka. En rutinbol elovettem a hosszabitos elosztott. De a nemetautopalyan a gyakori dugoban is mindig kiakadnak pedig helyiek, en csak eloveszek egy konyvet ilyenkor vagy ipaden inditok filmet :D. Az egyik kis fonok 3 hetente kiolvas egy knyvet annyit ul az autopalyan :D