Budapesten 01.19.-én autós segítség

Sziasztok! Segítséget kérnék budapesti fórumtárstól. Killerzigota barátom adott egy G5 PowerMac-et. Szombaton megyek Budapestre a Műjégpályára a gyerekcsapattal, de busszal. Onnan kellene elugranom az Őrs vezér térnél a Bolgárkertész utcába felvenni a Mac-et és visszamennem a Műjégpályára. Ha akadna valaki, aki ebben tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék. Köszönöm előre is!

Megoldottam GreenGo-val 🙂

3 Likes

Jó név ez a “gringó”. Én mentem volna, de az + 2x30. Talán a boldog békeídőkben lett volna jelentkező.

Én egy kicsit fázok az ilyesmitől. Ahogy nézem elég durván rám verhetik a költségeket, akár úgy is, hogy közöm sem volt a dologhoz. Pl, ha lerakom a kocsit és közben neki mennek míg parkol és a következő jelenti a sérülést, akkor nekem számláznak. Legalábbis nekem ez jött le a leírásból. Amúgy durván jó szolgáltatásról van szó.

Az alkalmazásukban indulás előtt a kibérelt kocsi külső és belső állapotáról tudsz képet beküldeni, és a bérlés befejezésekor, ahol leállítottad, szintén körbe tudod fotózni az autót. Pont ezzel véded ki azt, ha nem te okoztad a kocsin a károkat, sérüléseket.

2 Likes

Azert nagyon nem eletszeru, mindig lefotozgatni erkezeskor.

Persze Solar, amikor egy rendes kölcsönzőbe viszed vissza, akkor megnézik a visszavételkor. Amúgy 4 fotó nem egy nagy durranás és időben sem gond. Amúgy meg a saját érdeked, mert pont ezekkel a fotókkal igazolod, hogy amikor letetted az autót, sértetlen volt. Szóval életszerű. A kocsi végleges zárásakor eleve meg kell csinálnod, mert telefonnal zárod a kocsit.

1 Like

Amugy egy gyorsulas mero az autoba es tudjak hogy megtorted e vagy sem. Esetleg egy ket szenzor. Persze erre nekik kene kolteni es nem a usereknek tobb TB kepet feltoltogetni.

Más ügyben ugyan, de küldtem privátot, hátha elkerülte a figyelmedet:-)

Nekem nincs autom igy nem tudtam segitseget felajanlani, de a green go az jo otlet volt! En mar regota szemezek vele, de igazabol szerinten nem olcsobb mint a taxi. Nem lehet buszsavban menni es ha kifogsz egy dugot meg dragabb is.

Most indul rolleres megosztas is, ha eleri a Parizsban levo szibtet akkor nagyon jo kozlekedes lehet.

Mihaly Menczinger has given you 3 Lime ride coupons. To claim, use this link to download the app: https://web-production.lime.bike/referral/RPGILUB

1 Like

Becsben neztem a rollereles megosztast, azzal is az a gond hogy draga. Ha rendszeresen hasznalod mar egy nyarron kifizeted tobb roller arat. Ezek a rollerek 200 berles utan kitermeltek az arukat, 500 berles utan (atlag) pedig kuka. Az USA-ban aruljak ezeket az 500 berleses rollereket a cegek bagoert amugy, es halomban allnak a szemettelepen kinaban.

Egy ninebot 500 euro, es nem kell jobb.

Nézem 🙂

patázást simán le regisztrálja egy pár giroszkóp. a mekizés meg nem külső sérülés.

Hogyne bírná meg kell tanintani neki nyilván.