CIB - új netbank és full mobil app

Véletlenül ma megtudtam - gondoltam, nyitok neki egy topikot -, hogy elindult az új Https alapú ebank, a deviza alapú átutalás nem működik még benne, a többi állítólag használható.

Van egy teljesértékű mobil applikáció is - iPhone only - ami netbank és token is egyben, touch id támogatással, sajnos csak 1 lépcsős beléptető rutinnal, ráadásul a felhasználónév sajnos könnyen kikövetkeztethető, úgyhogy érdemes átgondolni a használatát, főként hogy a régi token/app helyett lehet csak választani, netbankon, telefonon, vagy személyesen lehet igényelni a fiókhoz rendelést.

Szia 147break, sziasztok!
Én is használom ezt az appot, nagy megelégedettségemre. Egy-két észrevételem lenne az előző poszthoz.
Alapból valóban könnyen kikövetkeztethető a felhasználónév, de lehet cserélni. Én sem tudtam eredetileg, véletlenül jöttem rá. Még iPhone 4-em volt, és arra akartam rárakni ezt az appot. De azt sajna nem tudtam, hogy nem kompatibilis az adott iOS-el. Egy bankfiókban voltam, hirtelen jött a váltás ötlete. A lényeg, hogy emiatt az eredeti felhasználónecemwz nem lehetett használni: újat kellett generálni. Így amikor már az iPhone SE-t használtam, az új appal és az új felhasználónévvel vágtam neki. ☺️