tomigonzo köszönöm!
A hozzáértők a megfelelő kérdést tudják feltenni. Én csak találgatok.
A hdd-k ilyenkor meredhetnek benne?
nem kotekedes, de annyit irtam be gugliba, hogy d-link alt-f uninstall, az elso talalat ez volt foglalmam nincs mi ez az alt-f (mostmar latom valami egyedi fw bizonyos dlink nasokra)
a hdd-k valoszinuleg maradhatnak benne, (hiszen hogyan mashogy tudnad, torolni az ott leirt mappat;), az mas kerdes, hogy az uj-regi rendszerrel nem kell e formazni a vinyot, ennek kicsit utanna kellene turni, (szerintem nem fogja/nem kell formazni a HDDket, ez csak valami custom fw, de ezt keszpenznek ne vedd!!)
OK!
Sikerült, így már jobban boldogulok!
A lemezeket sajnos leformázta!
Skacok!
Dlink 320 NAS-nak lejárt a hitelesítő kulcsa (SSL) július 26.-án.
Most nem érem el emiatt az admin felületet, mert a böngésző nem engedi. (a figyelmen kívül hagyom a ssl tanusítványt, akkor beenged, de nem jelenít meg minden elemet az admin felületen.
jó lenne frissíteni a nas-t, de így nem tudom.
milyen megoldást javasolnátok?
Pl. masik brozert? Vagy ha ragaszkodsz ahhoz, amit hasznalsz, akkor nyisd meg az inspectorban a network reszt, ahol latod, amiket be akarna tolteni, de nem tud. Nyiss meg ezekbol is egyet, es ott is engedelyezd kivetelnek. Majd probald ujra. Ha meg mindig nem jo, nezd meg megint az inspectort, hogy amit elozoleg kezzel megneztel, azt ujra nem tudja-e betolteni, vagy az mar rendben van es egy masik resource kell neki.
Ideiglenesen visszatekered a gépen a dátumot?