DMG file megnyitás vs app törlés

Hello. Szereztem egy gamepadet amihez kell egy külsős app, amit le is töltöttem ,de a gép nem nyitja meg… semmit nem ír, hogy hiba lenne ,vagy nem jó a progi, vagy a rendszer unkompatibilis lenne.
Kerestem egy dmg opener programot , wonsershare recoverit néven… de nekem ez a program inkább tűnik vmi teljesen másra való alkalmazásnak… Letörölném , de azt meg nem találom hol lehet (10.15.7) A lényeg ,hogy az alábbi appot szeretném megnyitni a gépen, ehhez kéne vmi fifika : Download Xbox 360 Controller Driver for Mac | MacUpdate.

Előre is köszi a segítséget. :)

Ezt engedd el, ez meg 10.6-ra keszult ha jol remlik. Az uj rendszereken ez nem fog menni. Inkabb ezt probald ki

pontosabban ez a verzio lesz neked jo:

Nálam ez anno kernel panic-ot okozott minden alkalommal, amikor kikapcsoltam a kontrollert.

Hmmm… pedig en ezt hasznaltam 1-2 evvel ezelott es nekem teljesen jol mukodott.

Kerestem újabb verziót, mert ez tényleg hibás volt a fejlesztő szerint is. https://github.com/360Controller/360Controller/releases/tag/v1.0.0-alpha.6. ugyan akkor megint az a gond,hogy hiába töltöm le a telepítőt nem tudom megnyitni…

Igen mert ehhez mar Mac OS 11 kell.

Mac OS 10.11 or later … Catalina ebbe benne van, az olvasatomba. :).

A catalina meg 10.15 nem pedig 11

De 10.11 a leírás szerint a követelmény, nem 11. Ráadásul az utolsó commitkor még nem volt kint a 11, sőt talán még be sem jelentették akkor.

Pontosan mit ir ki, es mikor, a mikor alatt azt ertem, hogy a telepitesi folyamat melyik reszenel? Mert, ahogyan megnezem, tartalmaz par kextet, prefpanet meg 1 daemont es hozza a launch configot, ami nem kellene gondot okozzon. Amire meg tudok gondolni, hogy a kextek nem jol vannak alairva vagy nincsenek alairva, emiatt lehet hogy a telepitesi folyamat vegigmegy, de a kextbetoltesnel lehal. Szoval, ha tudjuk, hogy pontosan hol es mikor hal le, akkor talan ki tudjuk sakkozni, hogy mi lehet a baj.

igen ezt beneztem :)