Dreamweawer és Dimension alkalmazás frissítés probléma

Sziasztok,

A Creative Cloud feldobta a Dreamweawer és a Dimension frissítést. Az M2-es laptopon (Sequoia 15.4.1) simán lefutott, de a régebbi asztali iMac-en (Ventura 13.7.5) a “Telepítés sikertelen” hibaüzenettel leáll. Lehetséges, hogy Ventura-n már nem fut el az újabb verzió?

Elvileg az utolso 3 verziot tamogatjak, ha jol emlekszem, tehat a Venturanak illene meg tamogatottnak lennie.

Próbáltam az Adobe Support-al kommunikálni, de csak az AI ügyfélszolgálatos méltatott válaszra, azzal meg semmire sem mentem, csak linkeket küldözgetett, meg, hogy vegyem fel a kapcsolatot a közösséggel :frowning:

Hat, a sajat weboldaluk is azt irja, hogy mukodnie kellene Venturan is. https://helpx.adobe.com/au/download-install/kb/operating-system-guidelines.html

Nem tudom mi lehet a gebasz, de oprendszerre gyanakszom. A Sequoi-s laptop simán frissítette, ugyabba a fiókba van az is regisztrálva. A desktop-on is ki-, majd újra bejelentkeztem, nem jelzett fiók gondot, csak az update nem megy fel erre a két appra. Indesign, Photoshop, Illustratort, Bridge-t nemrégiben frissítettem, azzal nem volt semmi gond.

Az adobe install.log-ban látsz hibaüzenetet a két alkalmazással kapcsolatban? Ha igen, azokra kellene rákeresni a neten.

A log fájlt itt találod: /Library/Logs/Adobe/Installers/Install.log

1 kedvelés

Igen, találtam: error code ‘108’
Nem ritka eset, ahogy látom. Már nézem a megoldásokat. Köszi.

Köszi, megoldódott.
Valami beszorulhatott, mert először megpróbáltam törölni a programokat, de a “gyári” uninstall sem működött. Egy újraindítás után már engedte törölni, majd újratelepíteni a legfrissebb verziót.
Köszönöm mégegyszer a tippet :slight_smile:

3 kedvelés