El Capitan Mail beszélgetés nézet

Sziasztok!

Felraktam a MBP-ra az El Captan betakat és legutóbba GM-et. A kérdésem az lenne, hogy ti tapasztaltatok valami furát a Mail programmal? Nevezetesen arra gondolok, hogy valahogy másképpen kezeli a “Rendezés beszélgetés szerint” nézetet. Vannak levelek, melyeket egyben hoz és vannak levelek melyeket külön. A Yosemite alatt az azonos tárgyú leveleket összehozta, itt mintha nem csak a tárgy lenne ami alapján összehozza, csak nem tudom, hogy mi alapján. Van olyan üzenet, hogy ugyan az a feladó, címzett tárgy és mégsem hozza egybe. Vajon miért tekinti ezt nem azonosnak?

Az El Captain még nem jelent meg. Béta rendszert használsz, ami - az interneten fellelhető infók szerint - tele van még hibákkal. A Mail főleg.

Ha benne vagy a béta programban, akkor a programon belül tudsz visszajelzéseket küldeni az Apple-nek.

Off: hello dombi remelem tobbet latunk majd itt.

On: 30. Beta a kaptiany es ahogy dombi irta ez ilyen.

Köszönöm, bár nem igazán erre vonatkozott a kérdés. Tisztában vagyok vele, hogy beta és a a hasonló dolgokkal, nem is habzott a szám, hogy “mi ez a ■■■■.” Mint látható az indító szövegben, hibát nem is említek, csak a “más” működésre szerettem volna logikát találni.

Közben azt figyeltem meg, hogy már nem csak a tárgyat figyelheti, hanem, hogy a levelek valóban küldés-válasz viszonyban vannak egymással. Ha ugyan az a feladó, ugyan az a tárgy (pl. rendszerüzenet), akkor nem teszi egybe, de ha egy témában levélváltás van, akkor egybe teszi. Ezek szerint ez nagyon is nem hiba, hanem a valóban egybe tartozó beszélgetéseket tekinti összetartozónak. Régebben előfordult, hogy ugyan abban a tárgyban két különböző emberrel leveleztem, akkor azokat is összepakolta. Ezek szerint ezt oldották meg.