Eladó Sonnet EGPU Box

Eladóvá vált a nemrég vásárolt, gyakorlatilag új állapotban lévő EGPU box.
Pontos típusa: eGFX Breakaway Box 650

Adatai: 650W, macbookot képes tölteni 87W-tal, TB3, AMD RX 580-al próbáltam, MacOS alatt teljesen jól működik. Bootcamp alatt hivatalosan nem támogatott, bár van akinek működik. (nekem nem)

Gyártó oldala: https://www.sonnetstore.com/collections/egpu-expansion-systems/products/egfx-breakaway-box-650

Minden tartozéka megvan, dobozával együtt. iStyle-os vásárlás, eredeti számla megvan.

Ha valakit érdekel, áron alul, 89.990Ft-ért elviheti (Budapest és környéke).

Engem lehet, hogy érdekelne, de azt meg szabad kérdezni, miért adod el?
Csak azért kérdezem, mert elég vegyesek a tapasztalatok, van ahol azt írják, hogy lényegében minimális a plusz, amit ki lehet belőle hozni, mert a TB3-on keresztül nem hozza a kártya eredeti sebességét.

A másik kérdésem, hogy neked csak külső monitorral működött, vagy most már megy a laptop sajátjával is?

Azért kerül eladásra, mert összeraktam egy asztali gépet, és oda átraktam a videókártyát, így viszont ez kihasználatlan. Új kártyát meg egyrészt nincs keret venni és nem is nagyon szeretnék. Bootcamp alatt nálam nem működött (hivatalosan nem is kéne, hogy működjön, csak pár videóban láttam, hogy volt akinek ment) és az fontos lett volna, mert alapvetően játék miatt vettem. MacOS alatt hibátlanul működik, azt nem tudom megmondani mennyivel tud kevesebbet az eredeti sebességhez képest, én a legtöbb helyen azt olvastam, hogy kb 90%-ot hoz. Az biztos, hogy a laptopban lévő radeon 450 pro-hoz képest ég és föld a különbség.
Az Egpu-s topikban tettem fel egy benchmark eredményt régebben, lehet az neked többet mond, én nem nagyon tudom mihez hasonlítani.
Külső monitoron próbáltam csak. Amúgy még garanciális jövő májusig, minden papírja megvan, gyakorlatilag alig volt használva.

???

Hát pl így:

De ez még 10.13 alatt volt így, viszont elvileg Mojave alatt már default-ból működik. Elvileg…

Mondjuk nem értem ennek mi értelme így. Mármint mihez kell olyan nagy “teljesítmény”, amihez elég a laptop monitorjának mérete? Akkor már inkább külső kijelző hoz használnám, nem beszélve arról, hogy azzal az eszközzel már nem lehet mobil az nevezni… :)
Na jó, mondjuk egy iMac esetén már látom az értelmét. :)

Nem megjelenít, hanem számol.

2 Likes

Nekem egyebkent egy Apple Thunderbolt Displayen log otthon az MBP, ezen peldaul lenne ertelme az eGPU-t hasznalni ugy, hogy nem a monitort dugom az eGPU-ra (hiszen oda nem tudom a thunderbolt miatt). Mondjuk van egy sonnet boxom, de ezt meg nem probaltam. Egy Rx480 is akad otthon erre a celra, amit ki lehetne probalni. Ha menne is, tuti, hogy Mac OS X alatt mukodne es Windows alatt csak a vga sajat kimenetere kotott display mukodne.

1 Like