Eladósorba került Mac Pro 5.1 2010 Mid gépem

Eladó Mac Pro 5.1 2010 Mid gépem. A rendszer Samsung 240GB SSD-ről indul. Mind a 4 SATA tároló hely használható. Egy db 1TB SATA diszk tartozik a géphez. Telepítve vannak hang és videó szerkesztő programok és több hasznos applikáció is. Paraméterek a mellékelt képeken láthatók. Érdeklődés esetén az árról megbeszélés szerint megállapodhatunk.

Nem árultad el, mi lenne a tárgyalás alapja. Mennyi az annyi szerinted?

Köszönöm az érdeklődést de már elvitték a gépet, szerencsémre egy Mac fan vásárolta meg.:grinning_face:

Két-három éve lomtalanításon találtam kettőt… nem hoztam el :slight_smile:

Pár tízezret még mindig ér?

Tapasztalatom szerint igen, még itthon is. Nyugat-európában tapasztalatom szerint még inkább van kereslet ezeknek a Mac Pro 5.1 gépeknek a felújított változataira és a 12 procis gépeket fölturbózva 32-64 GB RAM-al nagyon keresik. Nem is adják a jó állapotúakat olcsón.

4 eve ingyen adtam egy forumtarsunknak :slight_smile:

ui.: 220 euroert mar van m1 mini. es egy ilyen macpro fasorban nincs mar nulla supporttal (tudom tudom sok ram) viszont egy evi villanyszamlabol veszel meg egy minit.

3 kedvelés

Mondjuk a magyar villanyszámla nem annyira brutális, mint az osztrák. És milyen f@sza tárgy már egy ilyen sajtreszelő!

nekem egy 6.1 van, arra ha nagyon kéne egy win.

Egy win? Mér???

sajnos volt egy progi a munkahelyemen amit nem lehet kiváltani és csak wines verziója van.

barmit IS at lehet forgatni maces verziora. Akar nativ armba is. Vagy ha nem, intel/rosetta emulacio. Tokmindegy, hogy regi 32 bites, ami hivatalosan mar nem tamogatott, futni fog. Igaz az app merete 300 megatol terjedoen 1.5 gigaval nagyobb lesz, de menni fog tokeletesen. Nem Crossover.

na kirpobálom mivel forgassam crossover?

1 kedvelés

Kiporbáltam használhatattlan, ment a progi tényleg csak klik klik volt, de amikor 3d nézetbe kelett váltani halál

ne crossoverrel. Ami neked kell az ez lesz:

De ha megmondod melyik alkalmazasrol lenne szo, szivesen megcsinalom es feltoltom valami tarhelyre.

rendszeresen jön update az a probléma.

Az nem problema, megy a frissites is.
kuldtem linket, leirast pm-ben.

1 kedvelés