Existing software on your system loaded a system extension signed by “Waves Inc” which will be incompatible with a future version of macOS. Contact the developer for support

ez az üzenet jön fel és csak okézni lehet. mi ez?

Van valamid ettol a “waves inc”-tol, ami telepitett egy kext-et, ami inkompatibilis lesz. Anelkul, hogy elarulnad mi ez a kext, nehez megtippelni mi lehet. De gondolom, egy, evek ota deprecated feature a kextben megszunik, a kovetkezo releaseben. Mivel ezek a funkciok nem marol holnapra allnak meg, gondolom eleg felrakni a szoftverbol a legfrissebbet. Ha ezt a legfrissebb csinalja, akkor kb azonnal ki kell dobni, a gyartot meg elkuldeni a picsaba, ha nem tudjak evek alatt kovetni a valtozasokat. Az ilyen gyartok, mas aljassagra is kepesek.

Az a baj, hogy nehéz így kidobni valamit, ami nem működik. Szóval veszek egy hardware-t, ahhoz adnak támogatást. Majd megjelenik a termékből egy újabb generáció mondjuk 3 év múlva és már csak azt támogatják. És két választásom marad: vagy maradok az OS verzión, amit támogat, vagy megyek egy újra, ami nem támogatja és vehetek új eszközt. Mindkettőnek van sok előnye és hátránya is. És nehéz megjósolni, hogy melyik gyártó melyik terméket fogja még 3 év múlva is támogatni. Láttam nem egy neves gyártót, akinek a forumain panaszkodnak a driverek hiányára.

De, mint vasarlo, neked es a tobbi vasarlonak van egy nagyon jo fegyvered, meghozza a penzed. Ha se te, se mas nem veszi meg az ujabbat, mert szerintetek a gyarto ■■■■ es zsebreteszi a penzt, akkor ha nem tudja eladni a termeket, majd atgondolja, hogy hol rontotta el. De itt jon az, hogy nem szokott ez annyira fajni az embereknek, illetve igyis-ugyis megveszi az ujabb valamit, mert valamiert kell neki, vagy azt allitja, hogy ebbol el, mikozben tovabbra is azt hangoztatja, hogy az a gyarto egy szemet ■■■■ es megint ellopja a penzet es erre rakenyszeritik.

Szeretlek titeket, leszögezem, de ■■■■■■■■■■■■ megáll azon, hogy egy kifejezetten szoftveres kérdésből hogy lehet elkanyarodni oda, hogy tökéletesen sehova se kapcsolódóan dumáltok.

Szóval újra. Ez az üzenet jön fel pár napja a gépen. M1 Macbook pro, Monterey. Valami baja a wavessel van. Ami nyilván úgy jött, felgyűlt valahonnan, de eddig nem volt baja, most meg lett. Mi lehet ez az üzenet és mit lehet ellene tenni, találkozott-e más is ilyennel. Ez a kérdés.

Ezzel sok mindent nem tudsz csinálni, azon kívül, hogy szólsz a szoftver fejlesztőknek, hogy frissítse a szoftvert.

A következő OS-ben nem fog működni (ha nem frissítik), nincs gond.

Nem tudsz szavazni a pénzeddel mert minden gyártó ezt csinálja mac fornton audio témakörben. Még a milliós hangkártáyknak is 3-4 év a támogatása és vége.

Node, akkor miert veszi ezt meg barki? :smiley: Ha ezt megveszik az emberek, akkor az azt jelenti, hogy ez igy jo, nem? Ha nem lenne jo, nem venned meg. Tehat azt mondod, hogy tudatosan ■■■■■ vesznek a vasarlok?

Mert mac os alatt nincs mas megoldas. Ne erts felre ez nem az apple hibaja. Ui.: de akinek penzt termel egy studioban az amugy se updatelget azonnal mert megvan a fix rendszer es megy.

Akkor dobni kell a macOS-t? Technikailag semmi sincs benne, ami ne lehetne meg mashol. Tenyleg azt akarod nekem mondani, hogy az emberek szopatjak magukat, es megvesznek olyat ami szerintuk nem jo, mondogatjak is, hogy nem jo, de megis megveszik? Ha igen, akkor miert gondolja barki ugy, hogy ez nem jo? Ez igy tokeletes.

De ha melle van mar vasarolva egy csomo plugined bevagy rendezkedve nem ugralsz ha valojaban dolgozol vele. Egy studiot meg nem erdekli nincs neten a gep. Ha 3-4 evig a regebbi rendszer megy. Amugy regen windows meg alaklamtlan volt profi zenere. A szokas meg nagyur.

De meg mindig nem allnek ki win11 se szinpadra.

Régebbi gépeim többségét zenélők vették meg (dual G4, G5, MP 1,1).

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.