Firefox hiba (macOS crash után)

Címkék: #<Tag:0x00007f3ad8f185a0>

Sziasztok, egy 2018-as, 15"-os MacBookon dolgoztam. A rendszer macOS 11.1 Big Sur. Több program is futott, amikor az Adobe Audition alatt végzett munkánál, összeomlott a rendszer. Ezzel alapvetően semmi bajom nincs, évente egyszer előfordul. Viszont a Firefoxot azóta nem tudom megnyitni, mert mindig ezt írja ki: “Firefox bezárása Már nyitva van a Firefox egy példánya. Egyszerre csak egy Firefox-példány lehet nyitva.” Már letöröltem és újratelepítettem a Tűzrókát, de még mindig ez a hiba. Valaki tud esetleg segíteni, hogy újra használni tudjam a kedvenc böngészőmet? Köszönöm. Screenshot 2021-02-02 at 11.57.48 am

Van a firefoxodnak egy profil konyvtara (ez pl lehet a ~/.firefox de akar a ~/Library -n belul is kozvetlenul egy ott letrehozott Mozillaban, de akar a ~/Library/Application Supporton -on belul is), ebben a konyvtarban van egy beszedes nevu lock allomany. Amig ez az allomany letezik, a firefox ugy gondolja, hogy az a profil hasznalva van es eppen fut. Ezt a lock allomanyt kell letorolnod.

1 kedvelés

Köszönöm Czo! Amint este hazaérkezem, belenézek a Library-be és kitörlöm a fájlt. Remélem működni fog. De majd úgyis beszámolók az eredményről. Köszi még1x.

Nálam nincs ilyen.

test-block-simple.pset
test-block-simple.sbstore

Ezek vannak de a tartalmuk nem változik kilépéskor.

Megkerestem a sajat dokumentaciojukat, az alapjan is van lock file.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-already-running-not-responding

1 kedvelés

Valóban… :)

Köszönöm, megtaláltam a segítségeddel Czo. Töröltem a lock file-t és most működik. Nagyom szépen köszönöm a segítséged! :)

1 kedvelés